Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων Ρώσων στα μετόπισθεν των Ουκρανικών θέσεων

Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων Ρώσων στα μετόπισθεν των Ουκρανικών θέσεων
Ρωσικοί πύραυλοι κρουζ εκτοξεύτηκαν προς την κατεύθυνση των περιοχών Lviv, αλλά και σε άλλες πόλεις της δυτικής και κεντρικής Ουκρανίας
Η Ρωσία εξαπέλυσε άλλο ένα κύμα πυραυλικών επιθέσεων στα μετόπισθεν του Ουκρανικού στρατού.
Ρωσικοί πύραυλοι κρουζ εκτοξεύτηκαν προς την κατεύθυνση των περιοχών Lviv, αλλά και σε άλλες πόλεις της δυτικής και κεντρικής Ουκρανίας.
Τουλάχιστον έξι στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 απογειώθηκαν από το ρωσικό έδαφος με κατεύθυνση προς την Ουκρανία.
Είναι ήδη γνωστό ότι έχουν χτυπηθεί στρατιωτικές αποθήκες στο Ternopil.
Η τοπική στρατιωτική διοίκηση ζητά από τους πολίτες της Ουκρανίας να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από τις συνέπειες του βομβαρδισμού.
Στο βίντεο, είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό το πώς διασκεδάζουν οι απλοί Ουκρανοί πολίτες με τις καταστροφές που συντελούνται στις πόλεις τους…
Αεροπορικός συναγερμός κηρύχθηκε και στην Πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο.
Τα συστήματα αεράμυνας του Κιέβου ενεργοποιήθηκαν, ενώ εκρήξεις ακούγονται στο βόρειο τμήμα της ουκρανικής πρωτεύουσας.
Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτύπησε συγκεντρώσεις ουκρανικών στρατευμάτων και στρατιωτικού εξοπλισμού κοντά στην πρώτη γραμμή.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι πυροβολικό, επιχειρησιακές και τακτικές δυνάμεις αεροπορίας έπληξαν 114 περιοχές συγκέντρωσης στρατευμάτων των Ουκρανών και στρατιωτικού εξοπλισμού τις τελευταίες 24 ώρες.
Τις τελευταίες ημέρες, τα χτυπήματα στα μετόπισθεν του Ουκρανικού στρατού και βασικών ουκρανικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων και υποδομών μεταφορών είναι πλέον συστηματικές ενέργειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης