Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ευεργεσία ή Απειλή; - Αγνοώντας τις εξελίξεις τα ιδρύματα Gates, Clinton προωθούν τον μαζικό, υποχρεωτικό εμβολιασμό παιδιών

Ευεργεσία ή Απειλή; - Αγνοώντας τις εξελίξεις τα ιδρύματα Gates, Clinton προωθούν τον μαζικό, υποχρεωτικό εμβολιασμό παιδιών
Η πραγματική απειλή που αντιπροσωπεύει η πρόθεση μαζικού εμβολιασμού, είναι η υποδομή που θα δημιουργήσουν υποχρεωτικού εμβολιασμού του... «παραμικρού» στα παιδιά, αχρηστεύοντας ίσως τον έμφυτο μηχανισμό φυσικής απόκρισης
Κάθε φορά που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και η πρωτοβουλία Clinton Health Access Initiative εργάζονται μαζί σε ένα έργο, ολόκληρος ο κόσμος θα πρέπει να μπαίνει σε εγρήγορση σχετικά με το τι θα ακούσει εκ... προοιμίου, όπως το "The Big Catch-Up" που μπορεί να είναι ίσως το πιο αμφιλεγόμενο έργο που γεννήθηκε εδώ και καιρό μέσα από πρωτοβουλίες των ισχυρών του κόσμου, γιατί μέσω αυτού θέλουν να εμβολιάσουν όλα τα παιδιά του κόσμου, ξεκινώντας από την Αμερική.
Σύμφωνα με όσα γράφει ο Δρ. Μιχαήλ Νεβραδάκης, στο The Defender:
Προειδοποιώντας ότι ο κόσμος είναι λιγότερο προετοιμασμένος για την επόμενη πανδημία από ό,τι ήταν πριν από την εξάπλωση του COVID-19, η Chelsea Clinton — μέσω της Clinton Health Access Initiative (CHAI) — μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), τη UNICEF και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία με τίτλο «The Big Catch-up», διάρκειας 18 μηνών και, σύμφωνα με την Clinton, θα είναι «η μεγαλύτερη προσπάθεια παιδικού εμβολιασμού που έγινε ποτέ», σύμφωνα με το Fortune.
Η Clinton, η οποία υπηρετεί ως αντιπρόεδρος του CHAI, παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα την πρωτοβουλία στο Συνέδριο Υγείας Brainstorm του Fortune στη Μαρίνα ντελ Ρέι της Καλιφόρνια.

Εμβολιασμός για όλα;

Μια μέρα νωρίτερα, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ανοσοποίησης, ο ΠΟΥ παρουσίασε το «The Big Catch-up», περιγράφοντάς το ως «στοχευμένη παγκόσμια προσπάθεια ενίσχυσης του εμβολιασμού μεταξύ των παιδιών μετά την ύφεση που οφείλονται στην πανδημία COVID-19».
Ας είμαστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει αυτό γιατί είναι πιθανό να κρύβει μια πραγματική απειλή, πέρα από την ευεργσία της ευρύτερης εικόνας.
Ναι, η σκέψη για δισεκατομμύρια διάφορα εμβόλια και ό,τι άλλο επιλέγουν να εμβολιάσουν τα παιδιά είναι συγκλονιστική - από μόνη της και όπως έγραψε σε tweet η unicef tο Big Catch-up στοχεύει να αυξήσει τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς, της διφθερίτιδας, της πολιομυελίτιδας και του κίτρινου πυρετού σε 20 χώρες και οι ΗΠΑ δεν είναι μία από αυτές τις χώρες.
Αλλά πραγματική απειλή, αντιπροσωπεύει η πρόθεση μαζικού εμβολιασμού, γιατί είναι η νέα υποδομή που δημιουργούν για υποχρεωτικό εμβολιασμό ακόμη και του... «παραμικρού» στα παιδιά, («με ότι θέλουν», όπως γράφει ο Δρ. Νεβραδάκης) αχρηστεύοντας τον έμφυτο μηχανισμό φυσικής απόκρισης και ίσως θεωρώντας «ΟΚ» τις παράπλευρες συνέπειες από τις παρενέργειες.

Το αφήγημα επιρροής

Αυτό είναι ένα παράδειγμα που χρησιμοποιεί το αφήγημα της προστασίας των παιδιών ως μέσο για την ταχεία ανάπτυξη μονάδων μαζικού εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από ένα ισχυρό πρότυπο, τις ΗΠΑ, που θα επεκταθεί  εκτός συνόρων.
Έτσι, δεν είναι μόνο αυτό που θέλουν να πετύχουν τους επόμενους 18 μήνες με τα παιδιά, είναι το... προηγούμενο και οι υποδομές που φτιάχνουν και πρέπει πραγματικά να μας απασχολήσει.
Ο Bill Gates επιθυμεί καιρό τώρα να δημιουργήσει πανταχού παρόντα κέντρα εμβολιασμού, έχοντας ως όραμα ο καθένας, από το παιδί του smartphone του στο Μανχάταν μέχρι τον χωρικό στη Δυτική Αφρική να μπορεί να παρουσιάζεται στο καθορισμένο εμβολιαστήριο για να λάβει το εμβόλιαστικό «κοκτέηλ της ημέρας», ώστε να είναι προστατευμένος «βρέξει χιονίσει»!

Θα «ξαναβρέξει - χιονίσει» πανδημία;

Και το πρόβλημα είναι αν πρόκειται να (ξανα)«βρέξει - χιονίσει» ένα νέο ιό (όπως ο κορωνοϊός) και αν αυτό το βλέπει σύντομα!
Επίσης ένα ακόμη θέμα που ανοίγει είναι πως μέσα από την «ευεργετικό εξαναγκασμό» του «The Big Catch-Up» η παγκοσμιοποιημένη ελίτ θα βάλει θεμέλια για την εφαρμογή κι άλλων «υποχρεώσεων».
Αναμένεται ότι η νομιμοποίηση της υποχρεωτικότητας θα εισαχθεί αθόρυβα στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας κατά τη συνεδρίαση της Συνέλευσης του ΠΟΥ αυτόν τον μήνα.
Το νέο ερώτημα είναι το εξής: Βαδίζει ο κόσμος ολοταχώς σε μια νέα μορφή ιατρικής τυραννίας, όπως συνέβη με τον κορωνοϊό;
Με την Chelsea Clinton ως εκπρόσωπο, τον Bill Gates ως χρήματα και τον ΠΟΥ ως υλοποιητή, θα πρέπει ο κόσμος να είναι κριτικός απέναντι σε ότι του «σερβιριστεί» ως ανάγκη, ευεργεσία, γιατί μπορεί πραγματικά να είναι μια απειλή που δεν αφορά μόνο την προσωπική βούληση, αλλά επηρεάζει το μέλλον, τα παιδιά ενώ δεν θα πρέπει να παραβλέπεται, ούτε να παραγκωνίζεται το δικαίωμα στην επιλογή.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης