Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εικόνες σοκ: Έξι νεκροί από τσιμπήματα μελισσών - δολοφόνων στη Νικαράγουα - Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κυψέλες

Εικόνες σοκ: Έξι νεκροί από τσιμπήματα μελισσών - δολοφόνων στη Νικαράγουα - Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κυψέλες
Η «μέλισσα δολοφόνος», είναι μια διασταύρωση μεταξύ της ευρωπαϊκής και της αφρικανικής μέλισσας
Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα 8χρονο κορίτσι, σκοτώθηκαν από σμήνος μελισσών στη Νικαράγουρα αφού το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα και χτύπησε αρκετές κυψέλες γεμάτες δολοφονικές μέλισσες.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στη Νικαράγουα, με το όχημα να βγαίνει εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου ταξιδιού βορειοδυτικά της χώρας.
Περίπου 45 άτομα επέβαιναν στο λεωφορείο, όταν αυτό φέρεται να παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να καταλήξει σε φυτεία καφέ. Όλοι οι άνθρωποι επέζησαν από την αρχική συντριβή, αλλά το λεωφορείο ενόχλησε ένα σμήνος φονικών μελισσών.
Οι επιβάτες τσιμπήθηκαν επανειλημμένα από τα εξαγριωμένα έντομα, ενώ έξι φέρονται να υπέκυψαν στην θανατηφόρα επίθεση. Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένα 8χρονο κορίτσι. Επιπλέον 14 επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά από το περιστατικό.
Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και ψέκασαν αφρό για να καταστείλουν το σμήνος, ενώ απεγκλώβισαν τα παιδιά από το όχημα. Αρκετοί νοσηλεύτηκαν σε κοντινό κέντρο υγείας, ενώ άλλοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο της περιοχής.
Οι ανησυχητικές φωτογραφίες δείχνουν ορισμένους επιζώντες με εκατοντάδες επώδυνα τσιμπήματα απλωμένα σε όλο τους το σώμα.
Η «μέλισσα δολοφόνος», είναι μια διασταύρωση μεταξύ της ευρωπαϊκής και της αφρικανικής μέλισσας. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης