Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Θα γυρίσει μπούμερανγκ στις ΗΠΑ η κατάσχεση της περιουσίας του Malofeev

Ρωσία: Θα γυρίσει μπούμερανγκ στις ΗΠΑ η κατάσχεση της περιουσίας του Malofeev
Υπονομεύει την αξιοπιστία των ΗΠΑ η παραβίαση του δικαιώματος της ιδιοκτησίας αναφέρει η Ρωσία
Την εκτίμηση πως η απόφαση των ΗΠΑ να προχωρήσουν στην κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ρώσου επιχειρηματία – δισεκατομμυριούχου και ιδρυτή του τηλεοπτικού καναλιού Tsargrad, Konstantin Malofeev προκειμένου να τα δώσουν στην Ουκρανία, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Τέτοιες αποφάσεις θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Δεν είναι τίποτα άλλο, από την παραβίαση του ιερού δικαιώματος στις ΗΠΑ για την ιδιοκτησία.
Είναι μια κίνηση που υπονομεύει την αξιοπιστία τους» υποστήριξε ο Peskov, ο οποίος ανέφερε πως αυτές οι ενέργειες δεν θα μείνουν χωρίς απάντηση.
Σημειώνεται πως ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Merrick Garland, ενέκρινε τη μεταφορά κατασχεμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων του Malofeev (κατηγορείται από τις ΗΠΑ για παραβίαση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας γιατί παρείχε χρηματοδότηση σε Ρώσους που προωθούσαν την αυτονομία της Κριμαίας) για χρήση στην Ουκρανία.

Θα απαντήσει ο ρωσικός στρατός

Ερωτηθείς για την αποστολή των πυραύλων μεγάλου βελενηκούς Storm Shadow από τη Μ. Βρετανία στην Ουκρανία, ο Peskov είπε πως η Ρωσία αντιδρά πολύ αρνητικά σε αυτήν την εξέλιξη και ότι σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει αποφασιστική απάντηση από το ρωσικό στρατό.
«Είναι κάτι που θα απαιτήσει μια ικανοποιητική απάντηση από το στρατό μας, ο οποίος προφανώς και από στρατιωτική άποψη, θα λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις» υπογράμμισε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης