Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κλήσεις και κρυπτογραφημένα μηνύματα μέσω Twitter, προαναγγέλλει ο Musk

Κλήσεις και κρυπτογραφημένα μηνύματα μέσω Twitter, προαναγγέλλει ο Musk
Ο Musk δήλωσε ότι μια έκδοση κρυπτογραφημένων άμεσων μηνυμάτων θα είναι διαθέσιμη στο Twitter από σήμερα 09/05
Λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες λειτουργίες του Twitter αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk, όπως η προσθήκη κλήσεων και κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που έρχονται στην πλατφόρμα.
Πέρυσι, ο Musk επισήμανε τα σχέδια για το "Twitter 2.0 The Everything App", το οποίο, όπως είπε, θα είχε χαρακτηριστικά όπως κρυπτογραφημένα άμεσα μηνύματα (DMs), tweets μακράς μορφής και πληρωμές.
"Σύντομα θα υπάρχει φωνητική και βιντεοσυνομιλία από το χερούλι σας προς οποιονδήποτε σε αυτή την πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να μιλάτε με ανθρώπους οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να τους δίνετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας", ανέφερε ο Musk σε ένα tweet την Τρίτη.
Η λειτουργία κλήσης στο Twitter θα φέρει την πλατφόρμα micro-blogging σε ευθυγράμμιση με τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης της Meta, το Facebook  και το Instagram, που διαθέτουν παρόμοιες λειτουργίες.
Ο Musk δήλωσε ότι μια έκδοση κρυπτογραφημένων άμεσων μηνυμάτων θα είναι διαθέσιμη στο Twitter από την Τετάρτη, αλλά δεν είπε αν οι κλήσεις θα είναι κρυπτογραφημένες.
Το Twitter αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια διαδικασία εκκαθάρισης με την αφαίρεση και αρχειοθέτηση λογαριασμών που ήταν ανενεργοί για αρκετά χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης