Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο λουτρό αίματος στο Τέξας με 7 νεκρούς και 14 τραυματίες – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου

Νέο λουτρό αίματος στο Τέξας με 7 νεκρούς και 14 τραυματίες – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου
Όλα έγιναν έξω από το Κέντρο Όζαναμ γύρω στις 08:20 το πρωί (ώρα ΗΠΑ, 16:20 ώρα Ελλάδας) και ο οδηγός συνελήφθη λίγο μετά το φρικιαστικό έγκλημα
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι είναι νεκροί και πολλοί άλλοι τραυματίες, όταν ένα αυτοκίνητο τους χτύπησε έξω από ένα καταφύγιο μεταναστών στο Brownsville του Τέξας.
Ένα SUV έπεσε «εσκεμμένα» πάνω σε πλήθος ανθρώπων, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι των Αρχών του Τέξας με αποτέλεσμα οι 7 να πέσουν νεκροί και 14 να τραυματιστούν.
Όλα έγιναν έξω από το Κέντρο Όζαναμ γύρω στις 08:20 το πρωί (ώρα ΗΠΑ, 16:20 ώρα Ελλάδας) και ο οδηγός συνελήφθη λίγο μετά το φρικιαστικό έγκλημα.
Είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για «απρόσεκτη οδήγηση» αλλά οι Αρχές τονίζουν ότι δεν θα μείνουν μόνο σε αυτήν.
Ντοκουμέντα που βγαίνουν στη δημοσιότητα μετά την επίθεση του αυτοκινήτου, αποκαλύπτουν το μέγεθος της φρίκης, καθώς ο κόσμος βάζει τα χέρια πίσω από το κεφάλι του μην πιστεύοντας το μακελειό ενώ οι νεκροί κείτονται στο έδαφος και οι τραυματίες είναι γεμάτοι αίματα στα ρούχα τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης