Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σερβία: Θρήνος στα χωριά που σκόρπισε τον θάνατο ο μακελάρης

tags :
Σερβία: Θρήνος στα χωριά που σκόρπισε τον θάνατο ο μακελάρης
«Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο τρομακτικό»
Οι κάτοικοι του χωριού Ντούμπονο θρηνούν τον θάνατο τριών κατοίκων που βρέθηκαν στην δολοφονική πορεία του 21 ετών συγχωριανού τους ο οποίος έσπειρε τον θάνατο χθες βράδυ σκοτώνοντας δέκα ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους δεκατρείς.
«Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο τρομακτικό» δήλωσε στο ο Στέφαν ο οποίος ανέφερε ότι πέντε λεπτά πριν αρχίσει το μακελειό καθόταν και ο ίδιος μπροστά από το σχολείο με την παρέα όπου βρισκόταν και τα θύματα.
Μας αποκάλυψε ότι ο δράστης επίσης βρισκόταν μπροστά από το σχολείο, διαπληκτίστηκε φραστικά με κάποιον και αποχώρησε. «Ο διαπληκτισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός ώστε να περιμένει κανείς πως θα προκαλούσε τέτοια αντίδραση» εξηγεί ο Στέφαν.
Κάτοικοι του χωριού Ντούμπονο αναφέρουν ότι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο δράστης επέστρεψε με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε μπροστά από το σχολείο, βγήκε εξω και άρχισε να πυροβολεί κατά της παρέας που καθόταν στο προαύλιο.
Τρεις άνθρωποι έπεσαν σκοτώθηκαν ακαριαία, τραυματίστηκαν άλλοι τρεις. Μεταξύ των νεκρών, ένας νεαρός αστυνομικός 22 ετών ο οποίος πρόσφατα αποφοίτησε από την σχολή, δίπλα του έπεσε νεκρή η μικρότερη αδελφή του και ακόμη ένας συγχωριανός τους.
Ο Ντέγιαν, ένας νεαρός αστυνομικός που συναντήσαμε μπροστά από το σχολείο, ήταν συμφοιτητής με το θύμα.
«Ήταν τόσο καλός, πάντα ευδιάθετος, πάντα γελαστός, έκανε όνειρα, αγαπούσε την ζωή και πήγε τόσο άδικα» λέει ο Ντέγιαν με φωνή που τρέμει και τα μάτια του βουρκώνουν.
Ο μακελάρης δεν σταμάτησε εδώ, συνέχισε προς τα γειτονικά χωριά σκορπώντας τον θάνατο. Εικοσιπέντε ανθρώπους πυροβόλησε βυθίζοντας στο πένθος τρία χωρία, το Ντούμπονο, το Σέπσιν και το Μάλι Οράσιγιε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης