Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: ΗΠΑ και ΝΑΤΟ φέρουν την ευθύνη για τις ενέργειες των Ουκρανών – Τοποθέτησαν στο Κίεβο ληστές και οπορτουνιστές

Ρωσία: ΗΠΑ και ΝΑΤΟ φέρουν την ευθύνη για τις ενέργειες των Ουκρανών – Τοποθέτησαν στο Κίεβο ληστές και οπορτουνιστές
H Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και το ΝΑΤΟ, φέρουν τη συνολική ευθύνη για όλα όσα διαπράττει το Κίεβο, τονίζει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Σχετικά Άρθρα
Οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ φέρουν τη συνολική ευθύνη για όλες τις ενέργειες του Κιέβου, σημείωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Πρώτα και κύρια, οι δημιουργοί και οι χειριστές του καθεστώτος του Κιέβου, που προέρχονται από την Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και το ΝΑΤΟ, φέρουν τη συνολική ευθύνη για όλα όσα διαπράττει το Κίεβο», επισήμανε η Zakharova.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, οι δυτικές χώρες «εξάλειψαν τις νόμιμες αρχές της Ουκρανίας, τοποθέτησαν οπορτουνιστές και ληστές στο τιμόνι, τους προμήθευσαν με χρήματα και όπλα, τους ενστάλαξαν μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας και ατιμωρησίας και τους παρείχαν πολιτική κάλυψη και στρατιωτική υποστήριξη».

Η επίθεση στο Κρεμλίνο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (3/5/2023), η Ουκρανία επιχείρησε να πραγματοποιήσει επίθεση με drone στην επίσημη κατοικία του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin στο Κρεμλίνο,σύμφωνα με τη Μόσχα.
Στρατιωτικές και ειδικές υπηρεσίες εξουδετέρωσαν άμεσα τα εχθρικά drones.
Ο Putin δεν τραυματίστηκε και συνεχίζει να εργάζεται σύμφωνα με το συνηθισμένο του πρόγραμμα.
Το Κρεμλίνο θεωρεί αυτό το περιστατικό ως προγραμματισμένη τρομοκρατική επίθεση και απόπειρα δολοφονίας με στόχο τον αρχηγό του κράτους.
Η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να λάβει αντίμετρα όπου και όποτε κρίνει σκόπιμο, επεσήμανε η υπηρεσία Τύπου της ρωσικής προεδρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης