Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα ουκρανική επίθεση με drone σε διυλιστήριο στη Ρωσία – Στόχος ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας

Νέα ουκρανική επίθεση με drone σε διυλιστήριο στη Ρωσία – Στόχος ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας
Όλα δείχνουν πως οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν την αντεπίθεση τους
Μια ακόμα επίθεση με drone εξαπέλυσαν οι Ουκρανοί αυτήν την φορά κατά του διυλιστηρίου Ilsky που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι Novorosisk, στη Μαύρη Θάλασσα στην περιφέρεια του Krasnodar.
Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση μέσα σε δύο ημέρες, καθώς οι Ουκρανοί είχαν χτυπήσει και πάλι χθες Τετάρτη 3 Μαΐου με drone αποθήκες καυσίμων σε γειτονικό χωριό και πάλι στην περιφέρεια του Krasnodar.
Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές από τη νέα αυτή επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά στο διυλιστήριο, η οποία όμως τέθηκε υπό έλεγχο και σβήστηκε περίπου δύο ώρες αργότερα.

Δεύτερη ταραχώδης νύχτα

Σε δηλώσεις του ο κυβερνήτης του Krasnodar, Veniamin Kondratiev έκανε λόγο για «δεύτερη ταραχώδη νύχτα για τις υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων», αναφέροντας ωστόσο πως και σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπήρξαν θύματα ούτε απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Στόχος ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας

Σημειώνεται πως η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες Τετάρτη 3 Μαΐου σε αποθήκες καυσίμων κοντά σε γέφυρα που συνδέει την ενδοχώρα της Ρωσίας με τη χερσόνησο της Κριμαίας.
Οι ουκρανικές επιθέσεις είναι στοχευμένες καθώς από αυτές τις αποθήκες προμηθεύεται τα καύσιμα του ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας.
Πρόκειται για ενέργειες που δείχνουν πως οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν την πολυναμενόμενη αντεπίθεση τους.
7_18.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης