Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βγάλτε τον έξω!» - Ο Trump έδιωξε δημοσιογράφο από το αεροπλάνο, του πέταξε τα τηλέφωνα λόγω fake news

«Βγάλτε τον έξω!» - Ο Trump έδιωξε δημοσιογράφο από το αεροπλάνο, του πέταξε τα τηλέφωνα λόγω fake news
Καθώς ο Hillyard συνέχιζε να επιμένει στην ερώτησή του, ο Trump σύμφωνα με το Foxnews, φέρεται να άρπαξε τα δύο τηλέφωνα του δημοσιογράφου από το τραπέζι και να τα πέταξε στο πλάι
Έξαλλος με τα fake news είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump καθώς φέρεται να άρπαξε το τηλέφωνο ενός δημοσιογράφου του NBC και ζήτησε να τον απομακρύνουν από το αεροπλάνο του μετά από ερώτηση που του έθεσε.
Το θερμό επεισόδιο, το οποίο αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Vanity Fair, έλαβε χώρα στις 25 Μαρτίου μετά την προεκλογική συγκέντρωση του Trump στο Γουάκο του Τέξας.
Ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το 2024 μιλούσε με μια ομάδα δημοσιογράφων στο αεροπλάνο του, όταν ο ρεπόρτερ του NBC News, Βον Χίλιαρντ, του είπε πως φαινόταν «απογοητευμένος» από την δικαστική έρευνα του Bragg.
Η ερώτηση φαινομενικά έπληξε τον Trump, ο οποίος είπε στον δημοσιογράφο να μην κάνει «άλλες ερωτήσεις».
«Δεν με απογοητεύει τίποτα», απάντησε ο πρώην πρόεδρος, σύμφωνα με ηχογραφημένα αρχεία που έλαβε η Washington Post.
"Τι είμαι, απογοητευμένος; Έκανα μια ομιλία επί δύο ώρες. Δεν με απογοητεύει αυτό. Είναι μια στημένη δικαστική έρευνα. Δεν κάναμε τίποτα λάθος. Σας είπα ότι... Είναι ακριβώς το αντίθετο. Αυτά είναι fake news, και το NBC είναι ένα από τα χειρότερα κανάλια σε αυτό κομμάτι. Μη μου κάνετε άλλες ερωτήσεις», φώναξε στον δημοσιογράφο.
«Άκουσα ότι είσαι καλός τύπος από το NBC, αλλά δεν είσαι», πρόσθεσε αργότερα ο Trump.
Πέρασε σχεδόν μισή ώρα όταν ο Hillyard φέρεται να προσπάθησε να κάνει άλλη μια ερώτηση στον Trump σχετικά με την έρευνα του Bragg.
"Δεν θέλω να σου μιλήσω. Δεν είσαι καλός τύπος", είπε εν συνεχεία ο πρώην πλανητάρχης.

Καθώς ο Hillyard συνέχιζε να επιμένει στην ερώτησή του, ο Trump σύμφωνα με το Foxnews, φέρεται να άρπαξε τα δύο τηλέφωνα του δημοσιογράφου από το τραπέζι μπροστά του και να τα πέταξε στο πλάι.
Στην ηχογράφηση ακούγεται ο Trump να λέει στους βοηθούς του «Βγάλτε τον από εδώ».
"Πάμε, πάρε τον από δω. Έξω. Από εδώ", είπε.
Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν, ανέφερε η Washington Post

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης