Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (Ρωσία): Το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου θα τελειώσει

Zakharova (Ρωσία): Το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου θα τελειώσει
Τα σχέδια που κρατούν όμηρο τον ουκρανικό λαό δεν θα υλοποιηθούν τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ
Σχετικά Άρθρα
Μια ακόμα ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση της Ουκρανίας εξαπέλυσε η Maria Zakharova, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, αναφέροντας πως το «νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου θα φτάσει στο τέλος του».
«Είμαι πεπεισμένη, δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι η νεοναζιστική τρέλα του καθεστώτος του Κιέβου θα φτάσει στο τέλος της.
Τα σχέδια εκείνων που πήραν τον ουκρανικό λαό όμηρο, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους προπαγάνδας του Goebbels και που επιχειρούν να τους αλλάξουν την εθνική τους ταυτότητα και να τους απομακρύνουν από εκείνους με τους οποίους έχουν κοινό ιστορικό παρελθόν και παρόν, δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα» τόνισε η Zakharova.

Αύξηση τρομοκρατίας

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ τόνισε ότι ενισχύεται ο κίνδυνος ενός τρομοκρατικού χτυπήματος καθώς πολλά από τα όπλα με τα οποία η Δύση προμηθεύει την Ουκρανία, μέσω της μαύρης αγοράς καταλήγουν σε χέρια τρομοκρατών.
«Η μεταπώληση των παρεχόμενων όπλων στη μαύρη αγορά δεν ανησυχεί τη Δύση.
Ο μεγάλος ευεργέτης, οι ΗΠΑ επιδιώκουν σε αντίθεση με την κοινή λογική, να αποκομίσουν εμπορικά οφέλη.
Η μεγαλύτερη απειλή είναι ότι η τρομοκρατική και η εγκληματική δραστηριότητα μπορεί να αποκτήσει άνευ προηγουμένου διαστάσεις, ειδικά εάν πέσουν οβίδες στα χέρια τους» υπογράμμισε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Κανένα σχέδιο από το Βατικανό

Η Zakharova υπογράμμισε πως η Ρωσία δεν έχει λάβει οποιοδήποτε σχέδιο για ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης από το Βατικανό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης