Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόλτα με... βασιλική άμαξα προσφέρει η Uber με αφορμή τη στέψη του Καρόλου

Βόλτα με... βασιλική άμαξα προσφέρει η Uber με αφορμή τη στέψη του Καρόλου
Η Uber προνόησε παρουσιάζοντας την περασμένη εβδομάδα την «άμαξα στέψης», η οποία θα είναι διαθέσιμη για ντόπιους και επισκέπτες μεταξύ 3ης και 5ης Μαΐου, λίγο πριν την ενθρόνιση του Καρόλου
Όσοι σχεδιάζουν να βρίσκονται στο Λονδίνο προ της μεγάλης τελετής στέψης του Καρόλου στον βρετανικό θρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν σαν… βασιλείς. 
Η Uber προνόησε παρουσιάζοντας την περασμένη εβδομάδα την «άμαξα στέψης», η οποία θα είναι διαθέσιμη για ντόπιους και επισκέπτες μεταξύ 3ης και 5ης Μαΐου, λίγο πριν την ενθρόνιση του Καρόλου. 
Επενδεδυμένη εσωτερικά με κόκκινο βελούδο, με χρυσές ρόδες και περίτεχνο διάκοσμο, η άμαξα μοιάζει με εκείνη που θα μεταφέρει τον Κάρολο την ημέρα της στέψης του. 
Η Uber εξαγοράζει νεοφυή υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον «Έχει κατασκευαστεί με φροντίδα και τη χρήση σχεδίων προηγούμενων βασιλικών αμαξών, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες της να μετακινηθούν με την πολυτέλεια εκείνη που συνήθως παρέχεται μονάχα στις υψηλότερες βαθμίδες της βρετανικής μοναρχίας» αναφέρει η εταιρεία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης