Τελευταία Νέα
Διεθνή

Schumer (Γερουσία ΗΠΑ): «Ακροδεξιά μέλη» του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «παρασκηνιακά» έφεραν το νόμο για το ανώτατο όριο χρέους

Schumer (Γερουσία ΗΠΑ): «Ακροδεξιά μέλη» του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «παρασκηνιακά» έφεραν το νόμο για το ανώτατο όριο χρέους
Ο Schumer κάλεσε το ρεπουμπλικανικό κόμμα να σταματήσει να "απειλεί τη χώρα με χρεοκοπία" και να συνεργαστεί με τους Δημοκρατικούς για μια δικομματική λύση
Λάβρος κατά μερίδας των Ρεπουμπλικανών βουλευτών ήταν ο Ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Chuck Schumer, με αφορμή το νομοσχέδιο για το ανώτατο όριο χρέους.
Σύμφωνα με τον Schumer, ο Νόμος Default on America (DOA) "δεν κάνει τίποτα για να επιλύσει πραγματικά την επικείμενη κρίση χρέους", προσθέτοντας ότι οι ενέργειες των Ρεπουμπλικανών, συμπεριλαμβανομένου του νομοσχεδίου χωρίς την υποστήριξη των Δημοκρατικών, «αύξησε την πιθανότητα χρεοκοπίας».
Ο Chuck Schumer επέκρινε επίσης τη διαφάνεια του νομοσχεδίου, λέγοντας ότι συντάχθηκε από τα «ακροδεξιά εξτρεμιστικά μέλη» του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «παρασκηνιακά» και ότι δεν αναλύθηκε από καμία αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Πρόσθεσε ότι η Γερουσία θα πραγματοποιήσει ακροάσεις για το νομοσχέδιο ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα «για να αποκαλύψει τον πραγματικό αντίκτυπο αυτής της απερίσκεπτης νομοθεσίας».
Κάλεσε το ρεπουμπλικανικό κόμμα να σταματήσει να "απειλεί τη χώρα με χρεοκοπία" και να συνεργαστεί με τους Δημοκρατικούς για μια δικομματική λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης