Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Πλήξαμε στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία – Πόσα μαχητικά και drones έχουν καταρρίψει

Ρωσία: Πλήξαμε στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία – Πόσα μαχητικά και drones έχουν καταρρίψει
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει 8.927 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης
Σχετικά Άρθρα
Την καταστροφή στρατιωτικών στόχων στην Ουκρανία – αποθήκες όπλων και εργοστάσια πυρομαχικών – στο πλαίσιο της πυραυλικής επίθεσης που έγινε τα ξημερώματα σε πολλές ουκρανικές περιοχές ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο αναφέρει ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν την προέλαση τους στο Bakhmut.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όλοι οι καθορισμένοι στόχοι – στρατιωτικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις και υποδομές -, επλήγησαν με επιτυχία.
Παράλληλα, αναφέρεται πως η αεράμυνα της Ρωσίας κατέστρεψε μέσα σε ένα 24ωρο, οκτώ drones σε εδάφη που τελούν υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων σε Kharkiv, Kherson, Luhansk και Donetsk.

Καταρρίψεις

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας από την έναρξη του πολέμου, έχουν καταρριφθεί 413 αεροσκάφη, 230 ελικόπτερα, 3.913 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και έχουν εξουδετερωθεί 421 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα, 8.927 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 1.095 οχήματα μάχης πολλαπλών πυραυλικών συστημάτων, 4.703 πυροβόλα καθώς και 9.893 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης