Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συναγερμός στην Ουκρανία: Καταρρίψαμε 15 από τους 18 ρωσικούς πυραύλους

Συναγερμός στην Ουκρανία: Καταρρίψαμε 15 από τους 18 ρωσικούς πυραύλους
Σειρήνες για αεροπορικές επιθέσεις σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας
(upd) Συναγερμός σήμανε σήμερα Δευτέρα 1 Μαΐου τα ξημερώματα σε όλη την Ουκρανία με προειδοποίηση για ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις με τις ουκρανικές ωστόσο δυνάμεις να υποστηρίζουν πως κατάφεραν να καταστρέψουν το σύνολο σχεδόν των πυραύλων.
Πληροφορίες αναφέρουν πως εκρήξεις καταγράφηκαν στην περιοχή του Κιέβου, στο Sumy και στο Dnepropetrovsk.
«Απειλή πυραυλικών πληγμάτων!», ανέφερε σε ανακοίνωση της η περιφερειακή διοίκηση του Κιέβου μέσω Telegram, παροτρύνοντας τους κατοίκους να μεταβούν σε ασφαλείς χώρους και καταφύγια.
Όπως αναφέρεται, συναγερμός σήμανε στις περιοχές Vinnitsa, Zhytomyr, Κίεβο, Kirovohrad, Cherkassy και Chernihiv, Dnepropetrovsk, Nikolaev, Οδησσό, Poltava, Sumy και Kharkiv, αλλά και σε περιοχές που ελέγχονται από την Ουκρανία στα εδάφη της Kherson, της Zaporizhia και του Donetsk.

Καταρρίψαμε 15 από τους 18 πυραύλους

Σε ανακοίνωση του ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι κατάφερε να καταρρίψει τους 15 από τους 18 πυραύλους που εκτόξευσαν οι ρωσικές δυνάμεις.
Ο επικεφαλής των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, Valeriy Zaluzhnyi υποστήριξε πως «οι Ρώσοι εισβολείς επιτέθηκαν στην Ουκρανία από στρατηγικά αεροπλάνα» και πως οι ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν τους 15 από τους 18 πυραύλους.
Από την πλευρά της η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου ανακοίνωσε πως όλοι οι πύραυλοι που στόχευσαν το Κίεβο, καταστράφηκαν.
Σύμφωνα με τις αρχές του Κιέβου, δεν υπήρξε καμία ανθρώπινη απώλεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης