Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Διαστημικός» ο Erdogan στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για την υγεία του

«Διαστημικός» ο Erdogan στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για την υγεία του
Ο Erdogan εμφανίστηκε στο παλαιό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, θέλοντας να διαβεβαιώσει πως είναι καλά στην υγεία του ενόψει και των προεδρικών εκλογών στις 14 Μαΐου
Σχετικά Άρθρα
Ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας αλλά και τις φήμες για καρδιολογικά προβλήματα.
Ο Erdogan εμφανίστηκε στο παλαιό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, θέλοντας να διαβεβαιώσει πως είναι καλά στην υγεία του ενόψει και των προεδρικών εκλογών στις 14 Μαΐου.
Σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν ζωντανά από τηλεοπτικά δίκτυα, ο τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε ντυμένος με στολή πιλότου στο παλαιό αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης, όπου διεξάγεται η έκθεση αεροδιαστημικής και τεχνολογίας Teknofest, η οποία θεωρείται ως «από τις μεγαλύτερες στον κόσμο» και η οποία επιτρέπει στην τουρκική στρατιωτική βιομηχανία να εκθέσει τα drones και τα αεροπλάνα της.

«Χτίζουμε την ισχυρή Τουρκία»

Η Τουρκία επέλεξε τους Alper Gezeravci και Tuva Cihangir Atasever ως τους πρώτους διαστημικούς ταξιδιώτες της χώρας που θα σταλούν στο διάστημα το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ανακοίνωσε ο Erdogan.
Η Τουρκία ίδρυσε την Διαστημική Υπηρεσία το 2018 και ανακοίνωσε το διαστημικό πρόγραμμα της χώρας το 2019, καθώς και τη διαστημική αποστολή με πλήρωμα.
«Έχουμε αγωνιστεί πολύ για να δημιουργήσουμε ένα κλίμα στη χώρα μας όπου οι νέοι μας μπορούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους χωρίς φόβο.
Σπάσαμε τα δεσμά της οπισθοδρόμησης στην Τουρκία, χτίσαμε την υποδομή μιας μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
«Δείξαμε ότι δεν είναι η μοίρα του έθνους μας να ζει εξαρτώμενη από τους άλλους», τόνισε ο Erdogan.

Με αέρα νίκης στις προεδρικές εκλογές

Με λιγότερο από τρεις εβδομάδες να απομένουν πριν από τις εκλογές στην Τουρκία στις 14 Μαΐου, ο προεκλογικός αγώνας μεταξύ του προέδρου της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan και του κορυφαίου αντιπάλου του, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Kemal Kilicdaroglu, θα είναι η πιο κρίσιμη στην εκλογική ιστορία της χώρας, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Al-Monitor/Premise.
Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το Al-Monitor σε συνεργασία με την εταιρεία δεδομένων και ανάλυσης Premise Data μεταξύ 18 Απριλίου και 24 Απριλίου 2023 σε όλη την Τουρκία, με περιθώριο σφάλματος +/-3% δείχνει νικητή τον Erdogan… έστω και οριακά.
Ο Erdogan φαίνεται να συγκεντρώνει 45,2% ενώ Kilicdaroglu 44,9%...
φσαδφσ.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης