Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Μπλοφάρουν οι Ουκρανοί - Δεν μπορούν να διασχίσουν τον Δνείπερο στην Kherson

Ρωσία: Μπλοφάρουν οι Ουκρανοί - Δεν μπορούν να διασχίσουν τον Δνείπερο στην Kherson
Έχουν κατασκευαστεί πολύ σοβαρές οχυρώσεις, σωστά κατασκευασμένες με την έννοια της μηχανικής και άρτια εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας λέει ο Saldo
Σχετικά Άρθρα
Οι Ουκρανοί μπλοφάρουν, δεν μπορούν να διασχίσουν τον ποταμό Δνείπερο στην περιοχή της Kherson υποστήριξε ο διορισθείς από τη Ρωσία αναπληρωτής κυβερνήτης της Kherson, Vladimir Saldo.
Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες σε ουκρανικά ΜΜΕ, ότι οι Ουκρανοί στο πλαίσιο της επίθεσης τους στην Κριμαία, φέρεται να μπορούν να αποκαταστήσουν με τη βοήθεια Αμερικάνων ειδικών την γέφυρα Antonovsky που καταστράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο, ο Saldo είπε ότι πρόκειται για «σκέτη μπλόφα».
«Όλη η γέφυρα τελεί υπό πυρά.
Δεν θα μπορέσουν να την αποκαταστήσουν με κανένα τρόπο.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να κινηθούν πάνω από το νερό, αλλά αυτό απαιτεί μεγάλο αριθμό σκαφών.
Και μόλις φανούν, θα τους χτυπήσουμε με πυρά.
Το ίδιο θα συμβεί, και εάν επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ένα πλωτό πέρασμα: δεν κτίζεται τόσο γρήγορα, αλλά βυθίζεται σε λίγα λεπτά» υπογράμμισε μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό Channel 1 ο Saldo.

Ισχυρές οχυρώσεις

Όπως αναφέρει ο Saldo, ήδη μια πολύ ισχυρή ομάδα ρωσικών δυνάμεων είναι συγκεντρωμένη στην αριστερή όχθη του Δνείπερου, ενώ έχουν κατασκευαστεί πολύ σοβαρές οχυρώσεις, σωστά κατασκευασμένες με την έννοια της μηχανικής και άρτια εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Υπενθυμίζεται πως το Νοέμβριο του 2022 ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Sergei Shoigu διέταξε την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων στην από τη δεξιά όχθη του Δνείπερου στην περιοχή της Kherson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης