Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο γύρος της... Ελλάδας: Με μηχανή από τα Σκόπια στους Δελφούς ο Zaev

Ο γύρος της... Ελλάδας: Με μηχανή από τα Σκόπια στους Δελφούς ο Zaev
Με μια μοτοσικλέτα 1.600 κυβικών που η πινακίδα της έχει τα αρχικά του
Ο Zaev έφτασε στους Δελφούς από τα Σκόπια με τη μηχανή του και θα συνεχίσει τον… γύρο της Ελλάδας πηγαίνοντας έπειτα στη Χαλκιδική.
Με μια μοτοσικλέτα 1.600 κυβικών που η πινακίδα της έχει τα αρχικά του, ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, ξεκίνησε, όπως λέει μιλώντας στη voria.gr, στις 22 Απριλίου από τα Σκόπια.
Πέρασε από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια ταξίδεψε σε περιοχές της Πελοποννήσου καταλήγοντας πριν λίγη ώρα στους Δελφούς, όπου αύριο είναι ομιλητής στο Φόρουμ.
Μετά τους Δελφούς θα συνεχίσει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να πάει και στη Χαλκιδική όπου διαθέτει εξοχικό, το οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι.
Ο Zaev ήταν χαλαρός και ευδιάθετος «μακριά από τα σκληρά πρωθυπουργικά καθήκοντα» που είχε ενώ πάντα ασχολείται με την πολιτική μέσα από το κόμμα του.
Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις σήμερα των Ελλήνων στη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι πολλοί Έλληνες δηλώνουν ότι είναι θετικοί ενώ άλλοι του λένε «δεν μου αρέσει η Συμφωνία αλλά εσένα σε συμπαθώ γιατί είσαι καλός άνθρωπος».
Μαζί με τον Zaev ταξιδεύει με τη μηχανή του και ο πολύ καλός φίλος του και υπουργός Υγείας στην κυβέρνησή του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης