Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τηλεφωνική επικοινωνία Erdogan - Putin – Η πρώτη «εμφάνιση» του Τούρκου προέδρου μετά τα προβλήματα υγείας

Τηλεφωνική επικοινωνία Erdogan - Putin – Η πρώτη «εμφάνιση» του Τούρκου προέδρου μετά τα προβλήματα υγείας
Ο Peskov ανέφερε πως μετά την συνομιλία Erdogan - Putin, οι δύο ηγέτες θα παρακολουθήσουν από κοινού την τελετή φόρτωσης πυρηνικού καυσίμου στον σταθμό Ακούγιου μέσω βιντεοκλήσης
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Putin, και ο Τούρκος ομόλογός του, Erdogan, είχαν τηλεφωνική συνομιλία σήμερα, Πέμπτη, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Παρότι η επικοινωνία ήταν προγραμματισμένη να γίνει, με αφορμή την τελετή εγκαινίων του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Peskov στους δημοσιογράφους, όπως είναι γνωστό, λόγω προβλημάτων υγείας του Erdogan τα εγκαίνια αναβλήθηκαν.
Μάλιστα, ο Peskov ανέφερε πως μετά την συνομιλία Erdogan - Putin, οι δύο ηγέτες θα παρακολουθήσουν από κοινού την τελετή φόρτωσης πυρηνικού καυσίμου στον σταθμό Ακούγιου μέσω βιντεοκλήσης.

Ουκρανία, Συρία και σιτηρά

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, αξιολογήθηκαν οι εξελίξεις στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και οι εργασίες στο πλαίσιο της συμφωνίας για τα σιτηρά.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, κατά τη συνομιλία συζητήθηκαν επίσης οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας και ο Ερντογάν ευχαρίστησε τον Βλαντίμιρ Πούτιν για τη συνεισφορά του στον πυρηνικό σταθμό Ακούγιου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης