Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άρχισε η μάχη στις ΗΠΑ – Biden: Ξέρω καλά τον Trump, είναι επικίνδυνος για τη Δημοκρατία

Άρχισε η μάχη στις ΗΠΑ – Biden: Ξέρω καλά τον Trump, είναι επικίνδυνος για τη Δημοκρατία
Την Τρίτη (25/4), ο Biden ξεκίνησε επισήμως την προεκλογική εκστρατεία του, υποσχόμενος να υπερασπιστεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες των Αμερικανών απέναντι σε «εξτρεμιστές»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden υποστήριξε στις 26/4 στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον νοτιοκορεάτη ομόλογό του Yoon Suk Yeol, ότι ο προκάτοχός του Donald Trump αντιπροσωπεύει «κίνδυνο για την δημοκρατία».
Ένα 24ωρο αφότου ανακοίνωσε επισήμως πως θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, ο Biden είπε ότι δεν είναι ο μόνος Δημοκρατικός που μπορεί να νικήσει τον Trump στις προεδρικές εκλογές του 2024, αλλά «ξέρει καλά» τον πιθανό αντίπαλό του.
«Μπορεί να μην είμαι ο μόνος, αλλά τον ξέρω καλά και γνωρίζω τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για την δημοκρατία μας», είπε σε δημοσιογράφους.
Απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν την κατάσταση της υγείας του, ο 80χρονος πρόεδρος τόνισε: «Αισθάνομαι καλά».
Την Τρίτη (25/4), ο Biden ξεκίνησε επισήμως την προεκλογική εκστρατεία του, υποσχόμενος να υπερασπιστεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες των Αμερικανών απέναντι σε «εξτρεμιστές» που συνδέονται με τον Donald Trump, τον οποίο ενδέχεται να κληθεί να αντιμετωπίσει ξανά το 2024, σε ένα «ριμέικ» των προεδρικών εκλογών του 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης