Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατέρρευσε live o Erdogan: Ένα σοβαρό κρυολόγημα - Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του

Κατέρρευσε live o Erdogan: Ένα σοβαρό κρυολόγημα - Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του
Ο Τούρκος πρόεδρος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης
Σχετικά Άρθρα
Πανικός προκλήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας, όταν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του, ο Τούρκος πρόεδρος Rejep Tayip Erdogan, την ώρα που μιλούσε σε δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού KANAL 7 ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και … κατέρρευσε.
Το βίντεο απεικονίζει τον Τούρκο δημοσιογράφο να κοιτάζει τον Erdogan και να σηκώνεται από τη θέση του ανήσυχος με τη συνέντευξη να διακόπτεται απότομα.
Ύστερα από δέκα λεπτά, ο Erdogan εμφανώς καταβεβλημένος, εμφανίστηκε ξανά, ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές, κάνοντας λόγο για αδιαθεσία και στομαχική διαταραχή λόγω της κόπωσης από την προεκλογική εκστρατεία. Η απολογία

«Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία.
Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά.
Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί.
Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε.
Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις.
Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας» είπε ο Erdogan.
Πάντως, η τηλεοπτική του συνέντευξη ολοκληρώθηκε σε λίγα λεπτά καθώς ο Τούρκος πρόεδρος ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Φήμες για την υγεία του

Το περιστατικό αυτό ήταν αναμενόμενο να πυροδοτήσει νέες φήμες και σεναριολογία για την κατάσταση της υγείας του Erdogan ιδιαίτερα ενόψει των εκλογών της 14ης Μαΐου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 69χρονος σήμερα Erdogan έχει υποβληθεί παλιότερα – το 2011 και το 2012 – σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση καρκινικού όγκου ενώ αναφέρεται πως πάσχει και από επιληψία.
Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Οι δημοσκοπήσεις

Την ίδια στιγμή, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως αν και ο Erdogan ανακάμπτει έναντι του βασικού του αντιπάλου Kemal Kilicdaroglu, το πολιτικό σκηνικό στην Τουρκία παραμένει ιδιαίτερα ρευστό.
Δημοσκόπηση της εταιρίας Areda, που έγινε μεταξύ 15 - 20 Απριλίου δίνει προβάδισμα στον Erdogan με 51,4% έναντι 41,8% του Kilicdaroglu ενώ δημοσκόπηση της ORC, από 19 έως 22 Απριλίου, φέρνει τον Kilicdaroglu πρώτο με 49,3% και τον Ερντογάν να έπεται με 42,4%.
Μια τρίτη δημοσκόπηση της εταιρίας Area, που διενεργήθηκε από 12 έως 20 Απριλίου δείχνει πλήρη ισορροπία με 46,8% για τον Kilicdaroglu έναντι 46,7% του Erdogan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης