Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση της Δύσης στις προεδρικές εκλογές του 2024 φοβάται η Ρωσία

Παρέμβαση της Δύσης στις προεδρικές εκλογές του 2024 φοβάται η Ρωσία
Οι προσπάθειες για ανάμειξη των Δυτικών θα πολλαπλασιαστούν λέει το Κρεμλίνο
Η Δύση θα πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της ώστε να παρέμβει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία το 2024 υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος συμμερίστηκε τις ανησυχίες που διατύπωσε νωρίτερα και η Ella Pamfilova, η επικεφαλής της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της Ρωσίας που τόνισε ότι η Δύση σκοπεύει να διαταράξει τις εκλογές του 2024.
«Σε γενικές γραμμές, οι όποιες εκλογές είναι εξαιρετικά σημαντικές.
Πόσο μάλλον η εκλογή του αρχηγού του κράτους.
Οι εκλογές θα γίνουν και ήδη γίνονται οι προετοιμασίες για αυτές.
Είναι γεγονός ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπάρχει παρέμβαση από το εξωτερικό κάθε φορά, ιδιαίτερα τώρα λόγω της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και της τρέχουσας διεθνούς κατάστασης» είπε ο Peskov, ο οποίος εκτίμησε ότι αυτές οι προσπάθειες για ανάμειξη θα πολλαπλασιαστούν.
Ο Peskov υπενθύμισε τις δηλώσεις του προέδρου Putin, ο οποίος διαβεβαίωσε πως οι εκλογές του 2023 και του 2024 θα γίνει σε απόλυτη συμφωνία με το νόμο και τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Από την πλευρά της η Ella Pamfilova υποστήριξε πως το εκλογικό σύστημα της χώρας είναι έτοιμο για τις εκλογές του 2024, είναι «βιώσιμο, πολύ ανθεκτικό, καλά εστιασμένο στα καθήκοντά του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης