Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλήθησαν εσπευσμένα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών οι πρέσβεις ΗΠΑ, Βρετανίας και Καναδά

Εκλήθησαν εσπευσμένα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών  οι πρέσβεις ΗΠΑ, Βρετανίας και Καναδά
Η Zakharova επέκρινε τις δηλώσεις που έγιναν από τους πρεσβευτές του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και του Καναδά μετά την καταδίκη του δημοσιογράφου Vladimir Kara-Murz
Η συνομιλία με τους πρεσβευτές των ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Καναδά που κλήθηκαν στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διεξήχθη σε υψηλούς τόνους, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Κλήθηκαν στο υπουργείο Εξωτερικών και τους εξηγήθηκαν τα πάντα, σε υψηλούς τόνους», δήλωσε στο Radio Sputnik η Zakharova.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών τόνισε ότι, εάν οι δυτικοί διπλωμάτες συνεχίσουν να ενεργούν με αυτόν τον τρόπο, μια τέτοια συμπεριφορά θα θεωρηθεί ότι δεν συνάδει με το δηλωθέν καθεστώς τους.
Την Τρίτη (18/4), οι πρεσβευτές των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά στη Μόσχα κλήθηκαν στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για ανάμειξη στις ρωσικές υποθέσεις και δραστηριότητες ασυμβίβαστες με το διπλωματικό τους καθεστώς.
Τη Δευτέρα, η Zakharova επέκρινε τις δηλώσεις που έγιναν από τους πρεσβευτές του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και του Καναδά μετά την καταδίκη του δημοσιογράφου Vladimir Kara-Murz (που χαρακτηρίστηκε ξένος πράκτορας) ως άμεση ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης