Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα - ASEAN: Η 12η διοργάνωση της Έκθεσης και του Φόρουμ για τη Συνεργασία στα Ορυχεία θα πραγματοποιηθεί στη Νανίνγκ

tags :
Κίνα - ASEAN: Η 12η διοργάνωση της Έκθεσης και του Φόρουμ για τη Συνεργασία στα Ορυχεία θα πραγματοποιηθεί στη Νανίνγκ
Το φόρουμ έχει πραγματοποιηθεί 11 φορές από το 2010, με την υπογραφή περισσότερων από 160 συμφωνιών, συνολικής οικονομικής αξίας 66 δισεκατομμυρίων γουάν (8,74 δισεκατομμυρίων ευρώ)
Η 12η διοργάνωση της Έκθεσης και του Φόρουμ για τη Συνεργασία στα Ορυχεία μεταξύ της Κίνας και του Συνδέσμου Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) θα πραγματοποιηθεί στη Νανίνγκ, την πρωτεύουσα της Αυτόνομης Περιφέρειας Κουανγκσί Τσουάνγκ που βρίσκεται στα νότια της Κίνας.
Οι εργασίες του αναφερόμενου φόρουμ θα πραγματοποιηθούν στις 17-21 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν χθες, Τρίτη, οι διοργανωτές.
Η αναφερόμενη κινεζική επαρχία θα εκμεταλλευτεί την φετινή διοργάνωση για να διευρύνει τις ανταλλαγές της, αλλά και τη συνεργασία της με τις χώρες-μέλη του ASEAN, όπως δήλωσε ο Ζου Τάο υπεύθυνος αρχιμηχανικός του υπουργείου Φυσικών Πόρων της επαρχίας, αλλά και γενικός γραμματέας στη γραμματεία του φόρουμ.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υλοποιηθούν 22 δραστηριότητες, προσελκύοντας περίπου 800 συμμετέχοντες από την κινεζική αγορά ορυχείων, αλλά και από ξένες αγορές.
Το φόρουμ έχει πραγματοποιηθεί 11 φορές από το 2010, με την υπογραφή περισσότερων από 160 συμφωνιών, συνολικής οικονομικής αξίας 66 δισεκατομμυρίων γουάν (8,74 δισεκατομμυρίων ευρώ).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης