Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανίκανοι... Οι Ουκρανοί «κατάφεραν» να διαλύσουν ακόμα και το τανκ Leopard MBT σε εκπαίδευση στην Πολωνία - Τι συνέβη

Ανίκανοι... Οι Ουκρανοί «κατάφεραν» να διαλύσουν ακόμα και το τανκ Leopard MBT σε εκπαίδευση στην Πολωνία - Τι συνέβη
Ο πυργίσκος του Leopard MBT φέρεται να διαλύθηκε λόγω σύγκρουσης με άλλο τανκ
Τα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα από τα πεδία εκπαίδευσης στην Πολωνία, όπου το πλήρωμα του ουκρανικού τανκ εκπαιδεύεται στα κύρια άρματα μάχης Leopard-2 (MBT), επισκιάστηκε πρόσφατα από ένα «ατύχημα» με τα πολωνικά άρματα μάχης.
Ένας πρώην αξιωματικός του πολωνικού στρατού Piotr Pavelka ισχυρίστηκε στο κανάλι του στο YouTube ότι ο ουκρανικός στρατός, που εκπαιδεύτηκε στην Πολωνία για να χειρίζεται τανκς Leopard 2, ενεπλάκη σε ένα μικρό ατύχημα. Ο πυργίσκος του Leopard MBT διαλύθηκε λόγω σύγκρουσης με άλλο τανκ.
Ο Pavelka υπηρέτησε στον πολωνικό στρατό για 15 χρόνια έως ότου συνταξιοδοτήθηκε το 2022. Είναι έφεδρος αξιωματικός με τον βαθμό του υπολοχαγού. Αν και οι ισχυρισμοί του προκάλεσαν μαζική συζήτηση για το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπήρξε καμία λέξη από τη Βαρσοβία ή το Κίεβο.
Για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, ο Pavelka επισύναψε πολλές φωτογραφίες του φερόμενου ατυχήματος του Leopard-2A4.

Ft-LnnTakAE9_1h.jpg
Ft-LnoaaIAEA1-K.jpg

Ένα άλλο σύνολο ισχυρισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνει ότι το Leopard 2A4 που παραδόθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στην Πολωνία, κατέβηκε ανεπιτυχώς τον λόφο, κόλλησε το όπλο στο έδαφος και διέλυσε τον πυργίσκο του.
Το τι ισχύει δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν σύντομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Διαδικτύου να κοροϊδεύουν τα πολωνικά τανκς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης