Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένα «παράξενο» deal: Εταιρεία δίνει δώρο ένα Rolex αξίας 50.000 ευρώ εάν...

tags :
Ένα «παράξενο» deal: Εταιρεία δίνει δώρο ένα Rolex αξίας 50.000 ευρώ εάν...
Για να επωφεληθεί κανείς από αυτή τη συμφωνία, πρέπει να ξοδέψει 1.195.000 δολάρια για το 1/16 του δικαιώματος ιδιοκτησίας του αεροπλάνου
Σχετικά Άρθρα
Όσοι επιθυμούν αλλά..  μπορούν να αγοράσουν ένα πολυτελές ρολόι ενώ επιλέγουν ταυτόχρονα ένα ιδιωτικό τζετ για τις μετακινήσεις τους, μια αεροπορική εταιρεία σκέφτηκε ένα deal δίνοντας λύση δύο σε μία αναφέρει το Forbes.
Ειδικότερα, η FlyAlliance προσφέρει ένα δωρεάν Rolex, αξίας έως και 50.000 ευρώ περίπου, σε εκείνους που θα αγοράσουν μερίδιο 50 ωρών ετησίως σε έναν από τους στόλους Citation XLS+ και Next Gen.
Ωστόσο, η προσφορά περιορίζεται στους πρώτους πέντε αγοραστές, κάτι που είναι κατανοητό λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη που παρατηρείται τελευταία στα περιζήτητα ρολόγια.
Για να επωφεληθεί κανείς από αυτή τη συμφωνία, πρέπει να ξοδέψει 1.195.000 δολάρια για το 1/16 του δικαιώματος ιδιοκτησίας του αεροπλάνου.
Η FlyAlliance δεν είναι η μόνη που κάνει τέτοιες προσφορές σε πιθανούς πελάτες.
Η Jets.com και η Magellan Jets είχαν παρουσιάσει παρόμοιες τέτοιες προτάσεις στην αγορά.
Η Magellan Jets κυκλοφόρησε πρόσφατα έναν περιορισμένο αριθμό καρτών χρήσης τζετ, διάρκειας 15 ωρών, ενώ το πρόγραμμα καρτών της ξεκινά συνήθως στις 25 ώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης