Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Medvedev προειδοποιεί: Η Πολωνία θα εξαφανιστεί μαζί με τον ανόητο πρωθυπουργό της που ονομάζεται Mateusz Morawiecki

Ο Medvedev προειδοποιεί: Η Πολωνία θα εξαφανιστεί μαζί με τον ανόητο πρωθυπουργό της που ονομάζεται Mateusz Morawiecki
Την εξαφάνιση της Πολωνίας...προανήγγειλε ο στενός συνεργάτης του Vladimir Putin και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή επίθεση στην Πολωνία αλλά και στον πρωθυπουργό της Mateusz Morawiecki εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev χαρακτηρίζοντας τη Βαρσοβία προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ.
«Κάποιος χαζός που ονομάζεται Mateusz Morawiecki είπε ότι η Ουκρανία είχε το δικαίωμα να χτυπήσει τη Ρωσία και ότι δεν ανησυχεί για τον πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας, επειδή η τελευταία θα τον έχανε σύντομα.
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει ή ποιος θα χάσει έναν τέτοιο πόλεμο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον ρόλο της Πολωνίας ως φυλάκιο του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, αυτή η χώρα είναι βέβαιο ότι θα εξαφανιστεί μαζί με τον ανόητο πρωθυπουργό της», έγραψε στο Twitter o Medvedev.

Θα σβήσει η Ουκρανία

O Medvedev εκτίμησε εξάλλου πως η Ουκρανία θα σταματήσει να υπάρχει μόλις τελειώσουν τα χρήματα της Δύσης σχολιάζοντας δηλώσεις του Ούγγρου πρωθυπουργού, Victor Orban, τον οποίο μάλιστα επαίνεσε για τις θέσεις του.
«Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε ότι η Ουκρανία είναι οικονομικά μια ανύπαρκτη χώρα.
Ότι μόλις τελειώσει η χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ο πόλεμος θα τελειώσει.
Καλά τα είπε, με τόλμη και ακρίβεια για έναν Ευρωπαίο πολιτικό.
Μπορούμε μόνο να προσθέσουμε ότι μόλις τελειώσει η δυτική χρηματοδότηση, θα τελειώσει και η ίδια η Ουκρανία» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Medvedev.

Morawiecki: Γρήγορη νίκη του ΝΑΤΟ επί της Ρωσίας

Ο Πολωνός πρωθυπουργός είχε επισημάνει ότι σε περίπτωση άμεσης σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, η συμμαχία «θα κερδίσει γρήγορα».
Εάν η Ουκρανία ηττηθεί στον πόλεμό της με τη Ρωσία, η Κίνα μπορεί να αποφασίσει να εισβάλει στην Ταϊβάν λίγο αργότερα, δήλωσε ο Morawiecki.
«Εάν, ο μη γένοιτο, η Ουκρανία πέσει, εάν η Ουκρανία κατακτηθεί, την επόμενη ημέρα η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν», δήλωσε ο Mateusz Morawiecki κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κέντρο αναλύσεων Atlantic Council στην Ουάσινγκτον.
«Βλέπω πολλή συσχέτιση, πολλή αλληλεπίδραση μεταξύ της κατάστασης στην Ουκρανία και της κατάστασης στην Ταϊβάν», τόνισε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης