Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tesla: Συμφωνία με την Κίνα για την δημιουργία Mega εργοστασίου στη Σανγκάη

Tesla: Συμφωνία με την Κίνα για την δημιουργία Mega εργοστασίου στη Σανγκάη
Η Tesla διαθέτει επί του παρόντος ένα Megafactory στο Lathrop της Καλιφόρνια, το οποίο έχει ακριβώς την ιδια δυναμική με αυτό που θέλει να φτιάξει στην Σανγκάη
Συμφωνία για τη δημιουργία ενός νέου Mega εργοστασίου στη Σαγκάη υπέγραψε ο Elon Musk με την κινεζική κυβέρνηση στο οποίο η Tesla, θα παράγει 10.000 Megapacks το χρόνο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ελον Μασκ στο Twitter.
Σύμφωνα με το Reuters, η Megapack είναι μια πολύ μεγάλη μπαταρία που αποθηκεύει ενέργεια, βοηθά στη σταθεροποίηση του ηλεκτρικού δικτύου και αποτρέπει τις διακοπές λειτουργίας.
Αυτές οι μπαταρίες επιτρέπουν στους χειριστές του δικτύου να μεταφέρουν την επιπλέον χωρητικότητα μεταξύ κρατών και πολιτειών ώστε η ενέργεια να αποθηκεύεται για να χρησιμοποιηθεί όταν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη ή όταν υπάρχουν απρογραμμάτιστες διακοπές σε ένα δίκτυο μεταφοράς.
Η Tesla διαθέτει επί του παρόντος ένα Megafactory στο Lathrop της Καλιφόρνια, το οποίο έχει ακριβώς την ιδια δυναμική με αυτό που θέλει να φτιάξει στην Σανγκάη.
Σε tweet του το αφεντικό της Tesla, Elon Musk, είπε ότι το εργοστάσιο στην Κίνα θα συμπληρώσει την παραγωγή του εργοστασίου στην Καλιφόρνια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης