Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν ουκρανικές αποθήκες με 70.000 τόνους καυσίμων κοντά στη Zaporozhye

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν ουκρανικές αποθήκες με 70.000 τόνους καυσίμων κοντά στη Zaporozhye
Η ταξιαρχία Zapad, με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού, επιτέθηκε σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στους οικισμούς Olshana, Ivankovka, Timkovka και Krakhmalnoe στην περιοχή Kharkiv
Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων για τα ουκρανικά στρατεύματα στο Donbass, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας την Κυριακή 9 Απριλίου 2023
«Στην περιοχή της πόλης Zaporozhye, ένα χτύπημα πυραύλων υψηλής ακρίβειας κατέστρεψε μια εγκατάσταση αποθήκευσης με 70.000 τόνους καυσίων  που είχαν στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων της μονάδας APU στο Donbass», αναφέρει η ανακοίνωση.
Επιπλέον, κατέστη δυνατή η εκκαθάριση των αποθηκών πυραύλων και πυρομαχικών της 102ης Ταξιαρχίας και της 72ης Ταξιαρχίας Μηχανοκίνητων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Orekhov στην περιοχή Zaporozhye και στο Vuhledar στο DPR.
Στην περιοχή Veliky Burluk, ρωσικές μονάδες έπληξαν το διοικητήριο της ομάδας δράσης του Kharkiv των ουκρανικών στρατευμάτων.

Προς τη Kupyanskoye

Η ταξιαρχία Zapad, με την υποστήριξη της αεροπορίας και του πυροβολικού, επιτέθηκε σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στους οικισμούς Olshana, Ivankovka, Timkovka και Krakhmalnoe στην περιοχή Kharkiv, καθώς και Stelmakhovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Luhansk.
Επιπλέον, στις περιοχές Sinkovka στην περιοχή Kharkiv και Novoselovsky στο LPR, κατέστη δυνατό να σταματήσουν οι δραστηριότητες δύο ομάδων Ουκρανών σαμποτέρ.
.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης