Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η υποκριτική Δύση δεν τολμά να καταδικάσει τη δολοφονία του πολεμικού ανταποκριτή Vladlen Tatarsky

Ρωσία: Η υποκριτική Δύση δεν τολμά να καταδικάσει τη δολοφονία του πολεμικού ανταποκριτή Vladlen Tatarsky
Δριμύ «κατηγορώ» για τη φιλελεύθερη υποκρισία, σύμφωνα με την ανάρτηση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova στο Telegram
Σχετικά Άρθρα
Οι δυτικές χώρες δεν μπορούσαν να καταδικάσουν την τρομοκρατική επίθεση στον πολεμικό ανταποκριτή Vladlen Tatarsky [πραγματικό όνομα Maxim Fomin], έγραψε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova στο κανάλι της στο Telegram το Σάββατο 8 Απριλίου 2023.
«Πάνω από έξι ημέρες που πέρασαν από τη στιγμή της έκρηξης σε εκείνο το καφενείο της Αγίας Πετρούπολης, ούτε ένας Δυτικός «πρωταθλητής» της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης και της ασφάλειας των δημοσιογράφων δεν κατάφερε να πει ούτε μια λέξη που καταδικάζει αυτή τη σκληρότητα, φρικτή από κανέναν άνθρωπο. πρότυπα, ούτε εξέφρασε απλή συμπόνια για τα θύματά της», σημείωσε.
Ο διπλωμάτης επεσήμανε ότι, αντίθετα, έγιναν δηλώσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν ως «δημόσια δικαιολόγηση της τρομοκρατίας», ενώ η Darya Trepova που κατηγορείται για την επίθεση παρουσιάζεται ως θύμα στη Δύση.
«Η φιλελεύθερη υποκρισία έχει μετατρέψει την πολιτική της Δύσης σε μια γραμμή συγκέντρωσης αντιανθρωπισμού.
Πρώτον, υπήρξε σκόπιμη σιωπή για τις δολοφονίες των Vladlen Tatarsky, Darya Dugina, Oleg Klokov και το επόμενο βήμα είναι η δικαιολόγηση της βίας κατά "εχθρικών" δημοσιογράφων.
Δεν ορροδούν προ ουδενός», κατέληξε η Zakharova.
Ο Tatarsky σκοτώθηκε σε έκρηξη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε καφέ στο Universitetskaya Embankment στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης στις 2 Απριλίου.
Πάνω από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή δήλωσε ότι η τρομοκρατική επίθεση σχεδιάστηκε από ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.
Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο Troyekurovskoye στη Μόσχα το Σάββατο 8 Απριλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης