Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι πρώτες δηλώσεις Berlusconi μέσα από τη ΜΕΘ: Είναι δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρω και αυτή τη φορά

Οι πρώτες δηλώσεις Berlusconi μέσα από τη ΜΕΘ: Είναι δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρω και αυτή τη φορά
Σύμφωνα με το ιταλικό Τύπο, η υγεία του Berlusconi παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης
Σχετικά Άρθρα
Τις πρώτες δηλώσεις του Silvio Berlusconi μέσα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται από την Τετάρτη (5/4/2023), δημοσιεύει ο ιταλικός Τύπος.
Ειδικότερα, η εφημερίδα Il Giornale, που ανήκει στον Berlusconi, δημοσίευσε μια πρωτοσέλιδη φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας από μια προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία, με τον τίτλο «Δεν θα υποχωρήσω».
«Είναι δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρω και αυτή τη φορά» δήλωσε ο Berlusconi μέσα από το νοσοκομείο.
Οπαδοί της Monza, της ποδοσφαιρικής ομάδας που ανήκει στον Berlusconi, ξεδίπλωσαν ένα πανό έξω από το νοσοκομείο που έγραφε: «Forza Silvio! Η Monza είναι μαζί σου».
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υγεία του 86χρονου μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης καθώς λάμβανε θεραπεία για λευχαιμία και πνευμονική λοίμωξη.
Η επιδείνωση της υγείας του τρεις φορές πρωθυπουργού έκανε τον Berlusconi να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία εισαγωγή του στο νοσοκομείο San Raffaele έγινε μόλις μια εβδομάδα μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο όπου είχε παραμείνει για τέσσερις ημέρες.
Όμως την Παρασκευή (7/4/2023), ο υπουργός Εξωτερικών, Antonio Tajani, το νούμερο 2 του δεξιού κόμματος Forza Italia του Berlusconi, δήλωσε στην τηλεόραση Rai 3 ότι ο ασθενής αντιδρά καλά στη θεραπεία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης