Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος Kılıçdaroğlu

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος Kılıçdaroğlu
H επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) στα γραφεία του κόμματος σε βόρειο προάστιο της πόλης (Seyrantepe)
Σχετικά Άρθρα
Μόλις μία εβδομάδα μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία της Meral Akşener, στόχος έγιναν και τα γραφεία του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Kemal Kılıçdaroğlu, στην τελική ευθεία για τις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου. 
H επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) στα γραφεία του κόμματος σε βόρειο προάστιο της πόλης (Seyrantepe), κοντά στον αυτοκινητόδρομο ΤΕΜ.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης,  με βάση υλικό από κάμερες, άγνωστοι πέρασαν μπροστά από τα γραφεία με αυτοκίνητο και άνοιξαν πυρ, ενώ βρέθηκαν κάλυκες 2,9 χιλιοστών στο σημείο της επίθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι η Meral Akşener έδειξε τον Τούρκο πρόεδρο, Recep Tayyip Erdoagn ως τον υπαίτιο για την ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της στην Κωνσταντινούπολη.
H Akşener είναι σύμμαχος του Kemal Kilisdaroglou, αντίπαλου του Erdogan στις εκλογές της 14ης Μαΐου.
«Ο άνθρωπος που θα τρομάξει την Aksener δεν γεννήθηκε ακόμη. Δεν φοβάμαι, Recep» δήλωσε η Τουρκάλα πολιτικός.
«Μου είπε ότι “δεν κάνεις τα πράγματα σωστά, κυρία” και έγινε έφοδος στο σπίτι μου. Αυτή τη φορά είπε "μην με κάνεις να ασχοληθώ μαζί σου" και τα κεντρικά γραφεία του κόμματος μας στην Κωνσταντινούπολη δέχθηκαν πυρά σε δύο σημεία.
Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει ζούγκλα. Δεν γίνεται να κυβερνάται από αυτό το φρικτό σύστημα. Είναι απαράδεκτο να προσπαθεί κανείς να εκφοβίσει τα πολιτικά κόμματα 1,5 μήνα πριν από τις εκλογές. Εμείς δεν φοβόμαστε. Αυτό που έγινε είναι μια τεράστια προσβολή για τους ψηφοφόρους. Αγαπητό μου έθνος, αν συνεχίσει αυτό το φρικτό σύστημα, που σήμερα στρέφεται σε εμάς, αύριο θα στραφεί σε εσάς» τόνισε και συνέχισε «κυρίες, απευθύνομαι σε εσάς. Έχω δεχθεί κάθε είδους βρισιές, ατιμίες και αηδίες που δεν θα μπορούσαν να γίνουν σε έναν άνδρα πολιτικό. Επειδή είμαι γυναίκα!
Αν αυτά γίνονται σε μία γυναίκα πολιτικό, καταλαβαίνουμε τι γίνεται στα παιδιά και τις κόρες σας. Αν θέλετε να τελειώσει αυτή η τυραννία, η ατιμία και η αηδία, αγαπητές γυναίκες, στις 14 Μαΐου να ψηφίσετε τη Συμμαχία του Έθνους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης