Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Ρωσίας: Εντυπωσιακή η διπλωματία της Κίνας αλλά περίπλοκη η ουκρανική κρίση

Μήνυμα Ρωσίας: Εντυπωσιακή η διπλωματία της Κίνας αλλά περίπλοκη η ουκρανική κρίση
Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική πέρα από τη συνέχιση της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία λέει η Ρωσία
Σχετικά Άρθρα
Παρά τη διπλωματική ικανότητα και τις προσπάθειες της Κίνας, η κατάσταση στην Ουκρανία παραμένει περίπλοκη και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική αυτή τη στιγμή από τη συνέχιση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης διαμηνύει η Ρωσία.
«Η Κίνα έχει μια πολύ αποτελεσματική και εντυπωσιακή ικανότητα να διαμεσολαβεί και η πρόσφατη διπλωματική της επιτυχία, το έχει αποδείξει εύγλωττα.
Αλλά η κατάσταση με την Ουκρανία είναι ακόμα περίπλοκη και δεν διαφαίνεται κάποια προοπτική για ειρηνική διευθέτηση της κρίσης» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov αναφερόμενος στις προτροπές του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron προς τον Κινέζο ομόλογό του, Xi Jinping να συνδράμει ώστε η Ρωσία να επανέλθει στο δρόμο της λογικής και να συμβάλει στην επίτευξη ειρήνης.

Δεν υπάρχουν εναλλακτικές

Όπως είπε ο Peskov, η Ρωσία και δεδομένης της επίσημης θέσης από το Κίεβο, δεν βλέπει άλλο δρόμο πέρα από τη συνέχιση της ειδικής στρατιωτικής της επιχείρησης.

Απάντηση στο ΝΑΤΟ τα πυρηνικά στη Λευκορωσία

Σύμφωνα με τον Peksov, η ανάπτυξη των τακτικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία είναι η απάντηση στην επέκταση του ΝΑΤΟ.
«Το ΝΑΤΟ είναι αυτό που επεκτείνεται προς τη Ρωσία, όχι το ανάποδο, και κατά συνέπεια η Μόσχα πρέπει να λάβει μέτρα για να υπερασπιστεί τη δική της ασφάλεια» υποστήριξε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης