Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Στη Zaporizhia τα βρετανικά τανκ Challenger – Θα καταστραφούν στη μάχη

Ρωσία: Στη Zaporizhia τα βρετανικά τανκ Challenger – Θα καταστραφούν στη μάχη
ΗΠΑ και ευρωπαϊκά κράτη αναγκάζουν τον Zelensky να επιτεθεί
Σχετικά Άρθρα
Τα βρετανικά άρματα μάχης Challenger 2 βρίσκονται ήδη στην περιοχή της Zaporizhia υποστηρίζουν Ρώσοι αξιωματούχοι, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να τα καταστρέψουν στο πεδίο της μάχης.
«Περιμένουμε τα Challenger 2 στη Zaporizhia, αν και μπορώ να πω, ότι είναι ήδη εκεί.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα τα χρησιμοποιήσουν στις επιθετικές τους ενέργειες.
Ο στρατός μας είναι έτοιμος για αυτό.
Ξέρει πως μπορεί να τα καταστρέψει» ανέφερε ο επικεφαλής του Κινήματος «Μαζί με τη Ρωσία», Vladimir Rogov, ο οποίος τόνισε ότι αν και σε προηγούμενες φωτογραφίες του τα εν λόγω άρματα μάχης δεν διέθεταν την κατάλληλη προστασία, τώρα είναι εξοπλισμένα κατάλληλα.

Ηρεμία στο μέτωπο

Σύμφωνα με τον Rogov, αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο μέτωπο είναι ήρεμη, αν και υπογράμμισε πως οι βομβαρδισμοί των Ουκρανών στη Μελιτόπολη αποτελούν προάγγελο της αντεπίθεσης που ετοιμάζουν, καθώς μέλημα τους είναι να διακόψουν τον ανεφοδιασμό των ρωσικών δυνάμεων.
«Υπάρχει ανταλλαγή πυροβολικού στη γραμμή επαφής.
Δεν υπάρχει καμία ακόμα ενεργοποίηση εχθρικών ενεργειών» τονίζει ο Rogov, ο οποίος όμως εκτιμά ότι αυτό θα συμβεί την τελευταία στιγμή και όταν θα είναι πλήρους κλίμακας η επίθεση, όταν και θα ριχθούν στη μάχη όλες οι ουκρανικές δυνάμεις, με το πεζικό και τα τεθωρακισμένα.

Η τελευταία ελπίδα του Zelensky

«Αυτή είναι η τελευταία ελπίδα του Zelensky.
Αναγκάζεται να επιτεθεί όχι μόνο από τις ΗΠΑ αλλά και από τις ευρωπαϊκές χώρες» υποστήριξε ο Rogov, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες προειδοποιεί ότι η ουκρανική αντεπίθεση θα μπορούσε να εξαπολυθεί ανά πάσα στιγμή.
Σε παλιότερες εκτιμήσεις του ο Rogov έχει αναφέρει ότι μόνο στην περιοχή της Zaporizhia, οι Ουκρανοί έχουν συγκεντρώσει μια δύναμη 75.00 στρατιωτών για να εξαπολύσουν την επίθεση τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης