Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με λευχαιμία διαγνώστηκε o Silvio Berlusconi - Παραμένει στην ΜΕΘ του San Raffaele, σε σταθερή κατάσταση

Με λευχαιμία διαγνώστηκε o Silvio Berlusconi - Παραμένει στην ΜΕΘ του San Raffaele, σε σταθερή κατάσταση
Ο 86χρονος Berlusconi νοσηλευόταν από την Τετάρτη στην εντατική μονάδα καρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνου
Σχετικά Άρθρα
(upd) Με λευχαιμία διαγνώστηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και νυν κυβερνητικός εταίρος, Silvio berlusconi, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reutres. 
Η πηγή επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Sera.
Ο 86χρονος Berlusconi παραμένει από την Τετάρτη στην εντατική μονάδα καρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνου, αφού αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.
Τα έντονα προβλήματα οξυγόνωσης, που έχουν θέσει υπό πίεση το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σύστημα, με κίνδυνο λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένης της πνευμονίας, θα μπορούσαν επίσης να προέρχονται από δυσκολίες στη λειτουργία του νωτιαίου μυελού, λέγεται σε κύκλους που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό, σύμφωνα με το Ansa.
Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, έχει υποστεί επανειλημμένα κρίσεις στην υγεία του τα τελευταία χρόνια και είχε βγει από το ίδιο νοσοκομείο μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Tajani: Σταθερή η κατάστασή του

«Η κατάσταση του Silvio Berlusconi είναι σταθερή, η νύχτα πέρασε ήρεμα», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος Forza Italia Antonio Tajani.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa μεταδίδει ότι «υπάρχουν αιματολογικά προβλήματα, τα οποία προκαλούν μεγάλη ανησυχία».
Μεγάλο μέρος του Τύπου, αναφέρεται σε σοβαρό πρόβλημα λευχαιμίας, το οποίο και φέρεται να προκάλεσε τη νέα εισαγωγή του Καβαλιέρε, χθες, Τετάρτη, στο νοσοκομείο του Μιλάνου.
Ο προσωπικός γιατρός του Berlusconi καθηγητής Alberto Giangrillo, κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο χθες δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και αναμένεται να διαπιστωθεί αν σήμερα θα συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους.
Ο εκπρόσωπος της Forza Italia στη Βουλή Paolo Barelli, δήλωσε ότι «σήμερα πρόκειται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν» και ότι «μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι ο Silvio Berlusconi πάσχει από λευχαιμία».
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το περιβάλλον του νοσοκομείου San Raffaele, δεν πρόκειται να εκδοθεί προς το παρόν ιατρικό δελτίο για την κλινική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης