Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Erdogan φωτογραφίζεται μέσα στο πρώτο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο «Togg» - Πόσο κοστίζει

Ο Erdogan φωτογραφίζεται μέσα στο πρώτο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο «Togg» - Πόσο κοστίζει
Η τιμή του T10X της Togg ξεκινά από τις 953.000 τουρκικές λίρες (περίπου 46.000 ευρώ) και φθάνει το 1,2 εκατ. τουρκικές λίρες (περίπου 60.000 ευρώ

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg παραδόθηκε με κάθε επισημότητα σήμερα στον πρόεδρο της Τουρκίας Erdogan, ο οποίος το οδήγησε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Εμινέ.

"Από σήμερα, θα βλέπουμε το Τogg να κυκλοφορεί στους δρόμους", είπε ο Erdogan παραλαμβάνοντας το μοντέλο T10X στο προεδρικό μέγαρο της Άγκυρας.

Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για το επίτευγμα, είπε ότι η κυκλοφορία του πρώτου τουρκικής κατασκευής ηλεκτρικού αυτοκινήτου σηματοδοτεί την τεχνολογική και οικονομική πρόοδο της Τουρκίας που ξεπερνά – όπως είπε – τα σύνορα της χώρας του. Άλλωστε τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της Togg θα εξαχθούν σε άλλες χώρες, όπως σημείωσε.

Με την πρώτη κυρία στη θέση του συνοδηγού, ο πρόεδρος της Τουρκίας οδήγησε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο γύρω από το προεδρικό μέγαρο.

Η τιμή του T10X της Togg ξεκινά από τις 953.000 τουρκικές λίρες (περίπου 46.000 ευρώ) και φθάνει το 1,2 εκατ. τουρκικές λίρες (περίπου 60.000 ευρώ). Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με τους αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτονομία 314 ή 523 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την Togg.

www.bankignnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης