Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρομοκρατικό κράτος η Ουκρανία - Με τρομοκράτες δεν διαπραγματεύεσαι, τους καταστρέφεις

Τρομοκρατικό κράτος η Ουκρανία - Με τρομοκράτες δεν διαπραγματεύεσαι, τους καταστρέφεις
Ευθύνονται ΗΠΑ και ΕΕ για τη στήριξη τους στο Κίεβο
Τρομοκρατικό κράτος χαρακτηρίζει την Ουκρανία ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, Vyacheslav Volodin, ο οποίος υποστηρίζει πως κανείς δεν διαπραγματεύεται με τρομοκράτες, αλλά τους καταστρέφει.
«Ως αποτέλεσμα της τρομοκρατικής επίθεσης που διαπράχθηκε από το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου, ο στρατιωτικός αναλυτής Vladlen Tatarsky (το κανονικό του όνομα ήταν Maxim Fonin) πέθανε, ενώ πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν.
Η στήριξη της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών στις αρχές του Κιέβου οδήγησαν στη δημιουργία ενός τρομοκρατικού κράτους στο κέντρο της Ευρώπης» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram ο Volodin.
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την τρομοκρατία, την οποία πολεμούν σκληρά όλοι παγκοσμίως.
Διαπραγματεύσεις δεν κάνεις με τρομοκράτες, απλά τους εξαφανίζεις» υποστήριξε ο Volodin, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δολοφονία της Daria Dugina, επισημαίνοντας πως οι ρωσικές αρχές έχουν αποτρέψει πολλές ακόμα δολοφονίες κατά δημοσιογράφων.
Σημειώνεται πως ο τελευταίος απολογισμός της επίθεσης στην καφετέρια της Αγίας Πετρούπολης όπου και σκοτώθηκε ο Ρώσος στρατιωτικός blogger Vladlen Tatarsky, κάνει λόγο για 40 τραυματίες.
Όπως αναφέρεται 25 τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι 5 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης