Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φωτογράφιση στο Playboy για τη γαλλίδα υπουργό Marlene Schiappa, καθώς εντείνονται οι διαμαρτυρίες στο Παρίσι

tags :
Φωτογράφιση στο Playboy για τη γαλλίδα υπουργό Marlene Schiappa, καθώς εντείνονται οι διαμαρτυρίες στο Παρίσι
Η Marlene Schiappa, η οποία υπηρετεί ως υπουργός κοινωνικής οικονομίας, θα γίνει η πρώτη γυναίκα πολιτικός που θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy
Την ώρα που οι Γάλλοι βρίσκονται στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μια υπουργός της γαλλικής κυβέρνησης δέχτηκε επίπληξη από μέλη του κόμματός της, αφού πόζαρε για φωτογράφιση στο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy, σε μια περίοδο βαθιάς αναταραχής.
Η Marlene Schiappa, η οποία υπηρετεί ως υπουργός κοινωνικής οικονομίας, θα γίνει η πρώτη γυναίκα πολιτικός που θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού όταν κυκλοφορήσει το τεύχος Απριλίου.
Η 40χρονη υπουργός ήταν πλήρως ενδεδυμένη για τη φωτογράφιση, με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν να τη δείχνουν να ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα με φιόγκο, και μια άλλη με την ίδια να τυλίγεται σαγηνευτικά με τη γαλλική σημαία.

Ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν "μια απελευθερωμένη υπουργός".
Η φωτογράφιση συνοδεύεται από μια 12σέλιδη συνέντευξη στην οποία μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών και των ΛΟΑΤ.
Πολιτικοί αντίπαλοι και σύμμαχοι έχουν επικρίνει τη Schiappaγια την κίνηση αυτή, αμφισβητώντας τόσο τη χρονική στιγμή όσο και την καταλληλότητά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης