Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κανείς δεν τους αγγίζει: Bloomberg - Αυξήθηκε κατά 13 δισ. δολ ο πλούτος των Ρώσων μεγιστάνων σε 4 μήνες

Κανείς δεν τους αγγίζει: Bloomberg - Αυξήθηκε κατά 13 δισ. δολ ο πλούτος των Ρώσων μεγιστάνων σε 4 μήνες
Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, από την αρχή του έτους, ο ιδρυτής της Lukoil, Vagit Alekperov, αποκόμισε επιπλέον 3,17 δισεκατομμύρια δολάρια, η περιουσία του αυξήθηκε στα 18,5 δισεκατομμύρια δολάρια
Σχετικά Άρθρα
Η περιουσία των πλουσιότερων επιχειρηματιών της Ρωσίας έχει αυξηθεί κατά 13,17 δισεκατομμύρια δολάρια από τις αρχές του τρέχοντος έτους, όπως προκύπτει από τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, ο οποίος υπολογίζεται με βάση την αξία των μετοχών της εταιρείας.
Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, από την αρχή του έτους, ο ιδρυτής της Lukoil, Vagit Alekperov, κέρδισε επιπλέον 3,17 δισεκατομμύρια δολάρια, η περιουσία του αυξήθηκε στα 18,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Την ίδια ώρα και η περιουσία του επικεφαλής της Novatek, Leonid Mikhelson, αυξήθηκε κατά 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια, φτάνοντας πλέον τα 26,3 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η χρηματική αξία και των δύο Ρώσων βασίζεται σε ανάλυση μερισμάτων, συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών, φόρων και συνθηκών αγοράς.
Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της NLMK, Vladimir Lisin, αποκόμιζε 1,17 δισεκατομμύρια δολάρια και η περιουσία του αγγίζει πια τα 21 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ταυτόχρονα, η περιουσία του Andrey Melnichenko, πρώην δικαιούχου της Evrokhim, μειώθηκε κατά 571 εκατομμύρια δολάρια στα 12,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Κέρδισε περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια, με βάση, ειδικότερα, τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με μερίσματα από τη SUEK και την Eurochem.
Ο Melnichenko έλαβε επίσης περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια από μερίσματα και πώληση μετοχών σε δημόσιες εταιρείες έως τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με έγγραφα και στοιχεία του Bloomberg.
Η αξία των επενδύσεων σε μετρητά και των προσωπικών περιουσιακών στοιχείων του δισεκατομμυριούχου βασίζεται εν μέρει σε αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης και στοιχεία που παρέχονται από τους εκπροσώπους του Τύπου.
Από τον Μάρτιο του 2012, το πρακτορείο ειδήσεων δημοσιεύει το Bloomberg Billionaires Index, ο οποίος περιλαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση των 500 πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης