Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντιδράσεις Ρεπουμπλικάνων για Ουκρανία: Όχι άλλα χρήματα για πόλεμο – Δεν είναι η 51η Πολιτεία

Αντιδράσεις Ρεπουμπλικάνων για Ουκρανία: Όχι άλλα χρήματα για πόλεμο – Δεν είναι η 51η Πολιτεία
Οι ΗΠΑ να προωθήσουν την ειρήνη στην Ουκρανία αναφέρει η βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων Marjorie Taylor Green
Σχετικά Άρθρα
Διευρύνονται οι αντιδράσεις Ρεπουμπλικάνων βουλευτών ως προς τη συνέχιση της οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, ζητώντας από την κυβέρνηση Biden να σταματήσει την χρηματοδότηση του Κιέβου για τη συνέχιση του πολέμου και να επιδιώξει να προωθήσει την ειρήνη.
«Οι ΗΠΑ πρέπει να προωθήσουν την ειρήνη στην Ουκρανία και όχι να χρηματοδοτούν έναν πόλεμο αντιπροσώπων με τη Ρωσία.
Η Ουκρανία δεν είναι η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ» υποστήριξε η βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων στη Georgia, Marjorie Taylor Green, η οποία εξέφρασε την αντίθεση της στη συνεχιζόμενη παροχή όπλων και χρημάτων στο Κίεβο.

Δεν προστατεύουμε τα σύνορά μας

«Δεν προστατεύουμε τα σύνορά μας.
Αγνοούμε τις ανησυχίες του λαού μας» υπογράμμισε η Green.
Δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Quinnipiac έδωσε στη δημοσιότητα μια δημοσκόπηση που δείχνει ότι πάνω από το 33% των Αμερικανών πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέχουν υπερβολική υποστήριξη στην Ουκρανία.
Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (52%) ήταν δυσαρεστημένοι με την πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί στην Ουκρανία.

Επιστολή στο Κογκρέσο

Σημειώνεται πως ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής από την Αριζόνα Paul Gosar έστειλε επιστολή στην ηγεσία της Επιτροπής Πιστώσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, με την οποία ζητούσε «να μην συμπεριληφθούν πρόσθετα κονδύλια» στον προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2024 (από 1η Οκτωβρίου, 2023 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024) για οπλισμό για την Ουκρανία.
«Κάθε μέρα χωρίς ειρήνη απειλεί την εύθραυστη ασφάλεια που απολάμβανε ο κόσμος εδώ και δεκαετίες, απαλλαγμένη από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρηνικών όπλων.
Η Αμερική έχει σπαταλήσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν πόλεμο χρησιμοποιώντας τους Ουκρανούς για να πληγεί η Ρωσία με τον πόλεμο αυτό οι ΗΠΑ δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση» αναφέρει ο Gosar, ο οποίος επισημαίνεται πως «το Κογκρέσο θα πρέπει να επικεντρώσει τους περιορισμένους πόρους στους Αμερικανούς, όχι στην Ουκρανία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης