Τελευταία Νέα
Διεθνή

To Bakhmut έπεσε… μεγάλη νίκη των Ρώσων, οι Wagner ύψωσαν σημαία – Μάταια οι Ουκρανοί έχασαν 18.400 στρατιώτες…

To Bakhmut έπεσε… μεγάλη νίκη των Ρώσων, οι Wagner ύψωσαν σημαία – Μάταια οι Ουκρανοί έχασαν 18.400 στρατιώτες…
Wagner: Η πόλη Bakhmut έπεσε επίσημα στα χέρια των Ρώσων
Σχετικά Άρθρα
(upd 16) Το Bakhmut, το φρούριο όπως το αποκαλούσαν οι Ουκρανοί, το Bakhmut από το οποίο πήρε την Ουκρανική σημαία ο Πρόεδρος Zelensky για να την δωρίσει στους αμερικανούς με υπογραφές ουκρανών στρατιωτών... έπεσε….
Οι Wagner ύψωσαν την σημαία τους στο κέντρο της πόλης και στα κτήρια διοίκησης… ο Ουκρανικός στρατός που έδωσε τόσες μάχες και έχασε 18.400 στρατιώτες νεκρούς και τραυματίες… τελικά μάταια πολέμησε για το Bakhmut που οι ρώσοι ονομάζουν Artyomovsk…
Ο Zelensky υπέστη μια βαριά ήττα αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει εάν πέσει το Bakhmut οι ρώσοι θα προελάσουν και σε άλλες πόλεις του δυτικού Donetsk.
Την ώρα που Ουκρανικός δάκτυλος σκότωνε με τρομοκρατική ενέργεια τον Vladlen Tatarsky ρώσο δημοσιογράφο από την Ανατολική Ουκρανία… οι Wagner ύψωναν σημαία στο Bakhmut και την αφιέρωσαν προ τιμήν του.

Wagner: Η πόλη Bakhmut έπεσε επίσημα στα χέρια των Ρώσων

Η σημαία της Ρωσίας υψώθηκε πάνω από το δημαρχείο του Artyomovsk (ονομάζεται Bakhmut στην Ουκρανία), δήλωσε ο Yevgeny Prigozhin, ιδρυτής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.
«Πίσω μου είναι το κτίριο της διοίκησης της πόλης Bakhmut.
Αυτή η ρωσική σημαία είναι για τον Vladlen Tatarsky, τον Ρώσο στρατιωτικό δημοσιογράφο που σκοτώθηκε σε έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη στις 2 Απριλίου 2023.
«Ευγνωμοσύνη», είναι γραμμένο σε αυτή τη σημαία.
Τεχνικά έχουμε καταλάβει το Bakhmut»…
Η ουκρανική άμυνα κατέρρευσε… και πλέον οι ουκρανοί στρατιώτες περιορίζονται στο δυτικό τμήμα…

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Prigozhin ισχυρίστηκε ότι οι Wagner και οι ρωσικές δυνάμεις έλεγχαν το 70% της εντελώς κατεστραμμένης πόλης και οι Ουκρανοί επιχείρησαν να κρατήσουν την πόλη Bakhmut με κάθε κόστος.
Ώρες πριν από το βίντεο του Prigozhin που δείχνει την έπαρση της σημαίας σε έναν σκοτεινό νυχτερινό ουρανό στο Bakhmut, το ουκρανικό γενικό επιτελείο αναγνώρισε ότι «ο εχθρός δεν σταμάτησε την επίθεσή του στο Bakhmut...
Οι Ουκρανοί υπερασπιστές κρατούν με θάρρος την πόλη καθώς αποκρούουν πολλές εχθρικές επιθέσεις»…
Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι το Bakhmut έπεσε στα χέρια των ρώσων και των Wagner.

prigozhin.JPG

Τι συμβαίνει στο Bakhmut

Οι ρωσικές δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο πολλών κτιρίων στα νότια της οδού Bakhmutska αλλά και πολλά κτήρια στα νότια του σταδίου Avangard, επίσης έλεγξαν την περιοχή Selyshche.
Το κέντρο της πόλης ωστόσο καταλείφθηκε επίσημα από τις ρωσικές δυνάμεις.
Οι συγκρούσεις μεταξύ των ρωσικών δυνάμεων και των Ουκρανών συνεχίζονται κοντά στο Khromove δυτικά από το Bakhmut.

Δεν αποσύρονται οι Ουκρανοί

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν αποσύρονται από το Bakhmut υποστήριξε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Denis Pushilin, λίγες ώρες ύστερα από τις δηλώσεις του επικεφαλής της Wagner, Yevgeny Prigozhin ότι οι δυνάμεις του κατέλαβαν το δημαρχείο της πόλης.
«Ο εχθρός δεν έχει λάβει ουσιαστικά εντολή για απόσυρση των μονάδων του.
Δεν υπάρχει πτήση ή προγραμματισμένη απόσυρση των ουκρανικών στρατευμάτων από το Bakhmut» είπε μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 24 ο Pushilin.

Διαψεύδουν

Πάντως, ο ουκρανικός στρατός υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και ότι οι ρωσικές δυνάμεις απέχουν κατά πολύ από το να καταλάβουν το Bakhmut.
Μάλιστα ο Serhiy Cherevatiy, εκπρόσωπος της διοίκησης των ανατολικών στρατιωτικών δυνάμεων της Ουκρανίας υποστήριξε πως οι μάχες συνεχίζονται γύρω από το κτήριο του δημαρχείου που οι δυνάμεις της Wagner φέρονται να ύψωσαν τη ρωσική σημαία.
«Το Bakhmut είναι ουκρανικό.
Δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακόμα και είναι πολύ μακριά από το να επιτύχουν» υποστήριξε ο Cherevatiy.

O στρατός των Wagner είναι συγκρίσιμος με τους στρατούς της Ουγγαρίας και Σλοβακίας

O ιδιωτικός στρατός της Ρωσίας Wagner, είναι πλέον ένας πλήρης στρατός ίσος σε μέγεθος με το στρατιωτικό προσωπικό της Ουγγαρίας ή της Σλοβακίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ανατολικής Στρατιωτικής Διοίκησης της Ουκρανίας,
Οι ένοπλες δυνάμεις της Σλοβακίας έχουν 19.000 στρατιώτες, ενώ της Ουγγαρίας 40.000, σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας του 2019.
Τους τελευταίους μήνες, οι μισθοφόροι του Wagner προσπαθούν να καταλάβουν την πόλη Bakhmut, στην Περιφέρεια του Donetsk, με την υποστήριξη του τακτικού ρωσικού στρατού και ο στόχος επιτεύχθηκε στις 2 Απριλίου 2023. 
Οι ουκρανικές δυνάμεις σκότωσαν 121 Ρώσους στρατιώτες και τραυμάτισαν 139 στο Bakhmut την 1η Απριλίου ενώ οι Ρώσοι σκότωσαν 178 Ουκρανούς και τραυμάτισαν 97.

Απόγνωση Ουκρανών: Δεν φτάνουν τα πυρομαχικά - Ανίκανο να ανταποκριθεί το ΝΑΤΟ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις καθώς πληθαίνουν οι αναφορές πως δεν τους επαρκούν πλέον τα πυρομαχικά για να αντιμετωπίσουν το ρωσικό στρατό.
Σε δηλώσεις του σε ουκρανικό μέσο (Diaspora UA στο YouTube) ο πρώην υποδιοικητής των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας, Serhiy Krivonos υποστήριξε ότι τα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ δεν μπορούν να παράγουν αρκετά πυρομαχικά για τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.
«Χιλιάδες πυρομαχικά δαπανώνται καθημερινά κατά τη διάρκεια των μαχών στην Ουκρανία.
Τα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ είναι ανίκανα να παράγουν την αναγκαία ποσότητα βλημάτων, ακόμα και εάν τώρα αρχίσουν την παραγωγή τους» υπογράμμισε ο Ουκρανός υποστράτηγος.

Ρωσία: Ειδική μονάδα υποβρυχίων για το νέο υπερόπλο, τις τορπίλες Poseidon – Έτοιμη το 2025

Στα τέλη του 2024 ή αργότερο εντός του πρώτου εξαμήνου του 2025 αναμένεται να είναι έτοιμο το στρατιωτικό τμήμα υποβρυχίων ειδικού σκοπού, το οποίο θα μεταφέρει το νέο υπερόπλο της Ρωσίας, τις περίφημες τορπίλες Poseidon, οι οποίες είναι γνωστές και ως «βόμβες τσουνάμι».
«Η απόφαση να σχηματιστεί τμήμα πυρηνικών υποβρυχίων ειδικού σκοπού στην Kamchatka έχει ήδη ληφθεί.
Μιλάμε για τον Δεκέμβριο του 2024 ή για το πρώτο εξάμηνο του 2025» ανέφερε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, πηγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, η νέα αυτή στρατιωτική μονάδα θα ενταχθεί στο ρωσικό στόλο του Ειρηνικού.

Αυξάνουν την κινητικότητα τα ουκρανικά στρατεύματα σε Zaporizhia και Energodar

Η δραστηριότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στη γραμμή επαφής στην περιοχή Vasilyevsky της περιοχής Zaporozhye, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης Energodar, αυξήθηκε τελευταία… σε σύγκριση με τον χειμώνα, ανέφερε ο διοικητής ενός από τα συντάγματα που υπερασπίζονται την περιοχή με το διακριτικό κλήσης «Άτλας»
«Η κατάσταση, φυσικά, έχει αλλάξει σε σύγκριση με τη χειμερινή περίοδο, η δραστηριότητα των Ουκρανών έχει αυξηθεί, αυτό ήταν αρκετά αναμενόμενο.
Βασικά, πρόκειται για πυρά παρενόχλησης του πυροβολικού, επιδρομές πυραύλων και drones.
Αλλά έχουμε ήδη μάθει πώς να αντιμετωπίζουμε αυτές τις επιθέσεις και αντιστεκόμαστε αρκετά καλά, έχουμε ενισχύσει την άμυνα…

Στις 27 Μαρτίου, ο Volodymyr Rogov, πρόεδρος του κινήματος We Are Together with Russia, δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είχαν συγκεντρώσει έως και 75.000 άτομα στην κατεύθυνση της Zaporizhia ή Zaporozhye μετά από μια επιθετική απόπειρα στις 23 Μαρτίου, η οποία ματαιώθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις, σκοτώνοντας έως και 400 Ουκρανούς.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα είναι έτοιμες για ενεργές επιχειρήσεις στην κατεύθυνση Zaporozhye αρχές Απριλίου.
Ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Oleksiy Reznikov, σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza, δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή πολλών «αντεπιθέσεων»….

Η καφετέρια στην Αγία Πετρούπολη που σημειώθηκε η τρομοκρατική ενέργεια ανήκε στον επικεφαλής των Wagner

Ο ιδρυτής των Wagner PMC επιβεβαιώνει τη σχέση του με την καφετέρια όπου σκοτώθηκε δημοσιογράφος.
Ο Yevgeny Prigozhin, ο ιδρυτής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner, επιβεβαίωσε τη σχέση του με ένα καφέ της Αγίας Πετρούπολης, όπου ο πολεμικός ανταποκριτής Vladlen Tatarsky σκοτώθηκε μετά από έκρηξη.
«Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες του περιστατικού, μου είπαν μόνο ότι, δυστυχώς, ο Vladlen Tatarsky σκοτώθηκε.
Δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες.
Πράγματι, παρείχα το καφέ στο πατριωτικό κίνημα Cyber Front Z και έκαναν διάφορα σεμινάρια εκεί.
Πιθανότατα, αυτή η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου».

Έκρηξη σημειώθηκε στο Streetfood-Bar No 1 στο Universitetskaya Embankment στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2023.
Ένα άτομο, ο πολεμικός ρεπόρτερ Vladlen Tatarsky που διοργάνωσε μια εκδήλωση εκεί, σκοτώθηκε και 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ένας εκρηκτικός μηχανισμός με απόδοση άνω των 200 γραμμαρίων TNT εξερράγη κοντά…

Παγιδεύονται οι Ουκρανοί πιλότοι

Οι Ρώσοι πιλότοι είναι ανώτεροι έναντι της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας μέσω των συνεχώς μεταβαλλόμενων τακτικών πολέμου, ανέφερε η βρετανική εφημερίδα The Daily Telegraph,
«Οι Ρώσοι αλλάζουν τακτική όλη την ώρα, οπότε ο πόλεμος είναι ασταθής.
Στήνουν παγίδες.
Στέλνουν πρώτα ένα ρωσικό αεροπλάνο ώστε οι Ουκρανοί πιλότοι να νομίζουν ότι υπάρχει μόνο ένα από τα αεροπλάνα τους. Και μετά εμφανίζονται άλλα δύο ή τρία αεροπλάνα από όλες τις πλευρές, και στην πραγματικότητα περικυκλώνουν τα ουκρανικά αεροσκάφη», είπε ο Ουκρανός ταγματάρχης Vadim Voroshilov.

Σημείωσε επίσης ότι τα ραντάρ στα σύγχρονα ρωσικά αεροσκάφη είναι «περίπου τέσσερις φορές καλύτερα» από αυτά των ουκρανικών, με αποτέλεσμα οι πιλότοι των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων να μπορούν να παρακολουθούν τον εναέριο χώρο σε μεγάλο βάθος.
Επίσης, οι ρωσικοί πύραυλοι είναι σημαντικά καλύτεροι από τους παλιούς σοβιετικής εποχής.
Μερικές φορές δεν μπορούμε καν να δούμε τους Ρώσους να εκτοξεύουν τους πυραύλους».

Αυξάνονται οι αντιδράσεις των Αμερικανών για την βοήθεια προς την Ουκρανία

Ο βουλευτής Paul Gosar (R-Αριζόνα) σημείωσε ότι είχε στείλει επιστολή στην ηγεσία της Επιτροπής Πιστώσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, στην οποία ζητούσε «να μην συμπεριληφθούν πρόσθετα κονδύλια» στον προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2024 (από 1η Οκτωβρίου, 2023 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024) για οπλισμό για την Ουκρανία.
Δεν πρέπει να δοθεί πλέον ούτε δολάριο
«Κάθε μέρα χωρίς ειρήνη απειλεί την εύθραυστη ασφάλεια που απολάμβανε ο κόσμος εδώ και δεκαετίες, απαλλαγμένη από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρηνικών όπλων.
Η Αμερική έχει σπαταλήσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν πόλεμο χρησιμοποιώντας τους Ουκρανούς για να πληγεί η Ρωσία με τον πόλεμο αυτό οι ΗΠΑ δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση».
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες «κυριολεκτικά καταρρέουν», «καταστρέφονται οι υποδομές, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρόμων, που απαιτούν άμεση προσοχή».
Το Κογκρέσο θα πρέπει να επικεντρώσει τους περιορισμένους πόρους στους Αμερικανούς, όχι στην Ουκρανία», ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής.

ΝΑΤΟ: Οι συμμαχικές δυνάμεις έχουν εισφέρει 65 δισεκ στην Ουκρανία

Οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν μεταφέρει όπλα αξίας 65 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία και τώρα ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα πολυετούς στρατιωτικής προμήθειας, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ την παραμονή της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των χωρών της συμμαχίας στις 4-5 Απριλίου.
Η υποστήριξη του ΝΑΤΟ προς την Ουκρανία «έχει σχεδιαστεί για μακροπρόθεσμο ορίζοντα».

Δεν είναι η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ

«Οι ΗΠΑ πρέπει να προωθήσουν την ειρήνη στην Ουκρανία και όχι να χρηματοδοτούν έναν πόλεμο αντιπροσώπων με τη Ρωσία.
Η Ουκρανία δεν είναι η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ» υποστήριξε και η βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων στη Georgia, Marjorie Taylor Green, η οποία εξέφρασε την αντίθεση της στη συνεχιζόμενη παροχή όπλων και χρημάτων στο Κίεβο.
«Δεν προστατεύουμε τα σύνορά μας.
Αγνοούμε τις ανησυχίες του λαού μας» υπογράμμισε η Green.

Ο Ουκρανός πρέσβης…στην Γερμανία χαρακτήρισε κυνική την επιστολή 200 ατόμων που έκαναν έκκληση για ειρήνη

Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στη Γερμανία χαρακτήρισε «κυνισμό» τις εκκλήσεις να βρεθεί μια διαπραγματευτική οδός με τη Ρωσία
Περίπου 200 παράγοντες του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στράφηκαν στον Γερμανό Καγκελάριο ζητώντας να διαμεσολαβήσει ώστε να τερματιστούν οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία τονίζοντας ότι «η ειρήνη μπορεί να συναφθεί μόνο βάσει του διεθνούς δικαίου και μόνο μαζί με τη Ρωσία».
Εμπνευστής της ανοιχτής επιστολής είναι ο ιστορικός Peter Brandt, γιος του πρώην καγκελαρίου της Γερμανίας Willy Brandt.
«Καλούμε τον Γερμανό καγκελάριο, μαζί με τη Γαλλία, ειδικότερα, να εμπλέξει τη Βραζιλία, την Κίνα, την Ινδία και την Ινδονησία σε διαμεσολάβηση προκειμένου να επιτευχθεί εκεχειρία το συντομότερο δυνατό», αναφέρει το κείμενο των 200 στελεχών του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Οι χώρες της ΕΕ αναμένουν να επιστρέψουν 8 δισεκατομμύρια ευρώ για προμήθειες όπλων στο Κίεβο

Οι χώρες της ΕΕ διεκδικούν αποζημίωση ύψους 8 δισ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ειρήνης για προμήθειες όπλων στο Κίεβο.
Αυτό ανέφερε τη Δευτέρα η γαλλική εφημερίδα L'Opinion .
Οι πρώτες δόσεις από αυτό το ταμείο για τη χρηματοδότηση όπλων ύψους 5,6 δισ. ευρώ έχουν ήδη δαπανηθεί από την Ουκρανία, σημειώνει η εφημερίδα.
Η επόμενη σύνοδος κορυφής της ΕΕ θα πρέπει να διαθέσει πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 3,5 δισ. ευρώ, προσθέτει η εφημερίδα.
Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ειρήνης, που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2021, σημειώνει η εφημερίδα, προοριζόταν προηγουμένως για αφρικανικές χώρες, αλλά η ουκρανική σύγκρουση άλλαξε την κατάσταση.
Το ταμείο έχει γίνει ένα είδος επιμελητηρίου αποζημίωσης, επιτρέποντας στα κράτη της ΕΕ να αποζημιώνουν το κόστος των όπλων που προμηθεύουν απευθείας στην Ουκρανία, επισημαίνει η εφημερίδα.
Οι αξιώσεις για αποζημίωση από χώρες της ΕΕ φτάνουν ήδη τα 8 δισ. ευρώ, γράφει η L'Opinion.

Τα ρωσικά Lancet κάνουν απίστευτη δουλειά

Από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνουν πρόσφατες επιδρομές της Lancet εναντίον ενός πολωνικής κατασκευής αυτοκινούμενου οβιδοφόρου οβίδας 155 χλστ. Krab, ενός αμερικανικής κατασκευής M777 ρυμουλκούμενου 155 χλστ. και δύο σοβιετικής κατασκευής πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων BM-21.

Το Lancet αναπτύχθηκε από τον όμιλο ZALA Aero, θυγατρική του ρωσικού αμυντικού γίγαντα Kalashnikov Concern.
Η εταιρεία παράγει δύο εκδόσειε, το Izdeliye-52 με αντοχή 40 λεπτών και κεφαλή τριών κιλών και το μεγαλύτερο Izdeliye-51 που έχει αντοχή μία ώρα και είναι οπλισμένο με κεφαλή βάρους πέντε κιλών.
Τα περιπλανώμενα πυρομαχικά πετούν προς την καθορισμένη περιοχή με ένα σύστημα αδρανειακής πλοήγησης με τη βοήθεια GLONASS.
Ο χειριστής χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο ηλεκτρο-οπτικό σύστημα μέσω μιας αμφίδρομης σύνδεσης δεδομένων για τον εντοπισμό, την παρακολούθηση και το κλείδωμα του στόχου.
Τους τελευταίους μήνες, ο ρωσικός στρατός ενίσχυσε τη χρήση πυρομαχικών Lancet κατά των δυνάμεων της Ουκρανίας.
Μόνο τον Μάρτιο 2023 αναρτήθηκαν, 46 βίντεο που τεκμηριώνουν του συστήματος Lancet.

2april2023_Ukraine_Bakhmut_Map-768x535.jpg

FskdCPpWYB404Pt.jpg

2april2023_Ukraine_Odessa_KryvyiRih_Zaporozhia_Map-768x362.jpg

Kharkiv_Battle_Map_Draft_April_22023.png

Donetsk_Battle_Map_Draft_April_22023.png
H σημαία των Wagner
wagner-incentives-thumb_1.jpg

Ουκρανικό τανκς κατεστραμμένο στο Bakhmut
Avdeevka-1-768x576.jpg

Σφοδρές οι συγκρούσεις
7VSK7PIR5ZL7HBANGO7XTKS6I4.JPG

Η πόλη Bakhmut στις 2 Απριλίου 2023
FskdLkaWYBsP14P.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης