Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία της Akşener στην Τουρκία: Δεν σε φοβάμαι Recep

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία της Akşener στην Τουρκία: Δεν σε φοβάμαι Recep
O Erdogan είχε εκτοξεύσει απειλές κατά της Aksener, αφού αυτή αποκάλυψε την τελετή θεμελίωσης ενός νοσοκομείου που δεν έγινε ποτέ
Σχετικά Άρθρα
Τον Τούρκο πρόεδρο, Recep Tayyip Erdoagn, δείχνει η Meral Akşener ως τον υπαίτιο για την ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της στην Κωνσταντινούπολη.
H Akşener είναι σύμμαχος του Kemal Kilisdaroglou, αντίπαλου του Erdogan στις εκλογές της 14ης Μαΐου.
«Ο άνθρωπος που θα τρομάξει την Aksener δεν γεννήθηκε ακόμη. Δεν φοβάμαι, Recep» δήλωσε η Τουρκάλα πολιτικός.
«Μου είπε ότι “δεν κάνεις τα πράγματα σωστά, κυρία” και έγινε έφοδος στο σπίτι μου. Αυτή τη φορά είπε "μην με κάνεις να ασχοληθώ μαζί σου" και τα κεντρικά γραφεία του κόμματος μας στην Κωνσταντινούπολη δέχθηκαν πυρά σε δύο σημεία.
Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει ζούγκλα. Δεν γίνεται να κυβερνάται από αυτό το φρικτό σύστημα. Είναι απαράδεκτο να προσπαθεί κανείς να εκφοβίσει τα πολιτικά κόμματα 1,5 μήνα πριν από τις εκλογές. Εμείς δεν φοβόμαστε. Αυτό που έγινε είναι μια τεράστια προσβολή για τους ψηφοφόρους. Αγαπητό μου έθνος, αν συνεχίσει αυτό το φρικτό σύστημα, που σήμερα στρέφεται σε εμάς, αύριο θα στραφεί σε εσάς» τόνισε και συνέχισε «κυρίες, απευθύνομαι σε εσάς. Έχω δεχθεί κάθε είδους βρισιές, ατιμίες και αηδίες που δεν θα μπορούσαν να γίνουν σε έναν άνδρα πολιτικό. Επειδή είμαι γυναίκα!
Αν αυτά γίνονται σε μία γυναίκα πολιτικό, καταλαβαίνουμε τι γίνεται στα παιδιά και τις κόρες σας. Αν θέλετε να τελειώσει αυτή η τυραννία, η ατιμία και η αηδία, αγαπητές γυναίκες, στις 14 Μαΐου να ψηφίσετε τη Συμμαχία του Έθνους».

Το... μήνυμα στον Erdogan

Εξάλλου, η Aksener απευθύνθηκε και προσωπικά στον Erdogan διαμηνύοντας: «Σε εσάς απευθύνομαι, Recep. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω ζήσει στη διάρκεια της εξουσίας σου. Αλλά αυτές οι μέρες θα περάσουν, πρώτα ο Θεός θα ανατείλει ο ήλιος το πρωί της 15ης Μαΐου.
Σου απομένει 1,5 μήνας, είσαι πολύ εκνευρισμένος. Μόλις κατάλαβες ότι φεύγεις. Αντί να τα βάζεις με τους γλείφτες γύρω σου, προτιμάς να τα βάλεις με εμάς. Δεν υπάρχει φυγή, σου προτείνω να πιεις ένα χαμομήλι».

Οι απειλές Erdogan σε Aksener

O Erdogan είχε εκτοξεύσει απειλές κατά της Aksener, αφού η τελευταία αποκάλυψε την τελετή θεμελίωσης ενός νοσοκομείου που δεν έγινε ποτέ.
«Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Tayyip και το επώνυμο μου Erdogan. Να προσέχεις και το όνομα Tayyip και το όνομα Erdogan!» ήταν η απειλή του προέδρου της Τουρκίας προς τη Aksener, μετά τις δηλώσεις της ίδιας ότι «δεν φοβάται τίποτα» για τις αποκαλύψεις.
Ο Erdogan είπε ακόμα: «Meral όταν εμείς λέμε κάτι πως θα το κάνουμε, το ολοκληρώνουμε. Μη με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης