Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βόμβα» από τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Rand Paul: Η Moderna παραδέχεται πως το εμβόλιο Covid προκαλεί μυοκαρδίτιδα

«Βόμβα» από τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Rand Paul: Η Moderna παραδέχεται πως το εμβόλιο Covid προκαλεί μυοκαρδίτιδα
«Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να το πείτε δημόσια είναι αρκετά ανησυχητικό», είπε ο Paul στον διευθύνοντα σύμβουλο της Moderna
Σχετικά Άρθρα
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία, ο Αμερικανός γερουσιαστής Rand Paul αποκάλυψε ότι ένα στέλεχος της Moderna του παραδέχτηκε ιδιωτικά ότι το εμβόλιο τους για τον Covid οδήγησε σε αύξηση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, κατέθεσε ενώπιον ακρόασης που πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή της Γερουσίας για την υγεία, την εκπαίδευση, την εργασία και τις συντάξεις και «ανακρίθηκε» από τον γερουσιαστή Paul.
Συγκεκριμένα, ο Paul ρώτησε για τη μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή του καρδιακού μυός, μετά τη λήψη του εμβολίου για τον Covid.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna είπε στον Paul πως τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας για όσους έλαβαν το εμβόλιο της Moderna είναι μικρότερα από εκείνους που προσβλήθηκαν από τον Covid
«Μίλησα επίσης με τον πρόεδρό σας μόλις την περασμένη εβδομάδα και παραδέχθηκε … ιδιωτικά, ότι ναι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας.
Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να το πείτε δημόσια είναι αρκετά ανησυχητικό», είπε ο Paul στον Bancel.
«Αυτό το τραγικό γεγονός, για το οποίο μας έχουν προειδοποιήσει ο Dr. Peter McCullough και οι συνάδελφοί του στο Wellness Company από την 1η Ημέρα, είναι άλλη μια υπενθύμιση του γιατί είναι τόσο σημαντικό να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε από την πρωτεΐνη ακίδα τους εμβολιασμένους», συνέχισε.

Θλιβερή πραγματικότητα

Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι πολύ καιρό μετά τις υποχρεωτικότητες της μάσκας και των εμβολίων, η κληρονομιά τους θα συνεχίσει να μας στοιχειώνει με τη μορφή πρωτεΐνης ακίδας, τόνισε ο Αμερικανός πολιτικός.
Ο McCullough ήταν ένας από τους πρώτους υγειονομικούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας που προειδοποίησε για τις συνέπειες των εμβολίων Covid με παρρησία και χωρίς να υπολογίσει το κόστος.
«Πάνω από τρία χρόνια μετά την πανδημία, με σχεδόν ολόκληρη τη χώρα να έχει αρρωστήσει με SARS-CoV-2, έναν ιό που έχει σχεδιαστεί για να εισβάλει στο σώμα, υπάρχουν εκατομμύρια που υποφέρουν από long Covid.
Περίπου οι μισοί από τους ασθενείς που εισάγονται στη ΜΕΘ με Covid θα έχουν σύνδρομο μετά τη νόσο, το οποίο είναι πλέον κατανοητό ότι οφείλεται στην παραμονή της πρωτεΐνης ακίδα SARS-CoV-2 σε κύτταρα, ιστούς και όργανα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης