Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας στην Ουκρανία – Πεδίο δοκιμών βιολογικών όπλων

Ρωσία: Θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας στην Ουκρανία – Πεδίο δοκιμών βιολογικών όπλων
Θα πετύχουμε την αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστοποίηση Ουκρανίας λέει ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας
Σχετικά Άρθρα
(upd) Όλοι οι στόχοι που έχει θέσει η Ρωσία στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής της επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν διαμηνύει ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Nikolai Patrushev, ο οποίος υποστήριξε επιπλέον ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν ότι οι ΗΠΑ πραγματοποιούν βιολογικές δραστηριότητες μεγάλης κλίμακας στην ουκρανική επικράτεια.
«Παρά τη σταθερά αυξανόμενη στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ και άλλα δυτικά κράτη προς την Ουκρανία, όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης θα επιτευχθούν.
Θα επιτύχουμε την αποστρατιωτικοποίηση και την «αποναζιστικοποίηση» της Ουκρανίας, θα διασφαλίσουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την ασφάλεια του πληθυσμού μας» υποστήριξε ο Patrushev κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνάντηση του Οργανισμού Συνεργασίας της Σανγκάης που πραγματοποιείται στο Νέο Δελχί.
Μάλιστα, ο Patrushev κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι πραγματοποιούν μεγάλης κλίμακας βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία.

Πεδίο βιολογικών όπλων η Ουκρανία

Σύμφωνα με τον Patrushev, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία βιολογικής δραστηριότητας των ΗΠΑ στην Ουκρανία.
«Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για βιολογικές δραστηριότητες μεγάλης κλίμακας που πραγματοποιούνται από την Ουάσιγκτον στο έδαφος της Ουκρανίας, καθώς και για εμπλοκή αμερικανικών ελίτ σε αυτές τις διαδικασίες.
Στις περιοχές Ternopil, Οδησσού, Kharkiv, Nikolaev, σημειώθηκαν λοιμώδη κρούσματα σε άμεση γειτνίαση με ινστιτούτα όπου μελετήθηκαν παθογόνα - αιμορραγικός πυρετός, χολέρα, γρίπη των χοίρων, ηπατίτιδα Α, αλλαντίαση.
Δεν είναι μόνο η Ουκρανία που έχει γίνει πεδίο δοκιμών βιολογικών όπλων» ανέφερε ο Patrushev, τονίζοντας πως στο στόχαστρο των ΗΠΑ είναι και άλλες πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, όπως η Γεωργία, η Μολδαβία κα.

Η Δύση προκάλεσε την κρίση στην Ουκρανία

Όπως είπε ο Patrushev, όλα τα κράτη του Οργανισμού Συνεργασία της Σανγκάης είναι εξοικειωμένα με τις καταστροφικές ενέργειες που εφαρμόζουν οι δυτικές χώρες: παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις κυρίαρχων χωρών, πολιτική μονομερών κυρώσεων και περιοριστικά μέτρα .
Σύμφωνα με τον Patrushev, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της επιθυμίας των Αμερικανών και των δορυφόρων τους για παγκόσμια ηγεμονία είναι η κρίση στην Ουκρανία που προκάλεσαν οι ίδιοι.
«Στο έδαφος των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό εκπαιδεύεται ενεργά.
Περίπου 50 χώρες που αποτελούν μέρος του λεγόμενου συνασπισμού Ramstein συμμετέχουν στην ένοπλη σύγκρουση στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου» υποστήριξε ο Patrushev, ο οποίος κάλεσε τα κράτη του Οργανισμού να εργαστούν για να διατηρήσουν τα δικά τους ήθη και έθιμα, να προασπίσουν τις παγκόσμιες ανθρώπινες αξίες και να αποτρέψουν καταστροφικές εκδηλώσεις της δυτικής πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης