Τελευταία Νέα
Διεθνή

Baijiahao: Οι ΗΠΑ αντέδρασαν πολύ... ήρεμα στα σχέδια της Ρωσίας να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία - Τι συμβαίνει

Baijiahao: Οι ΗΠΑ αντέδρασαν πολύ... ήρεμα στα σχέδια της Ρωσίας να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία - Τι συμβαίνει
Η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο έδαφος της Λευκορωσίας δεν παραβιάζει τους διεθνείς κανόνες
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντέδρασαν ιδιαίτερα... ήρεμα στην είδηση ​​περί ανάπτυξης ρωσικών τακτικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία, «καθώς η Ουάσιγκτον γνωρίζει την ενοχή της» ανέφερε ο συγγραφέας Baijiaha στο PolitRussia.
Τα ρωσικά πυρηνικά όπλα θα βρίσκονται στη Λευκορωσία στο εγγύς μέλλον. Η χώρα συνορεύει με χώρες του ΝΑΤΟ.
Ωστόσο, οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι δεν χρειάζεται να προσαρμόσουν τη στρατηγική πυρηνική τους στάση.
«Αυτή η παράξενη, πολύ ήρεμη αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών οφείλεται στο γεγονός ότι το αμερικανικό κατεστημένο κατανοεί ότι η Ουάσιγκτον φταίει για το γεγονός ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία», εκτιμά ο ίδιος.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντλούν από καιρό από την Ευρώπη πυρηνικά όπλα. Η αποστολή νέων πυρομαχικών στην ήπειρο είναι άσκοπη, σύμφωνα με τον Baijiahao. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η Ρωσία πληρώνει τον Λευκό Οίκο μόνο με το δικό της νόμισμα.
Η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο έδαφος της Λευκορωσίας δεν παραβιάζει τους διεθνείς κανόνες. Αυτό έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, τόνισε ο συγγραφέας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία δεν έχει αναπτύξει ποτέ τα όπλα μαζικής καταστροφής της σε άλλες χώρες.
Όμως, στις τρέχουσες γεωπολιτικές συνθήκες, η Μόσχα, προφανώς, «αποφάσισε να απαντήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τρόπο καθρέφτη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης