Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πολύ χειρότερα και πιο τρομακτικά» - Τα τερατώδη βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ γύρω από τη Ρωσία - Ο ρόλος Fauci και τα πειράματα

«Πολύ χειρότερα και πιο τρομακτικά» - Τα τερατώδη βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ γύρω από τη Ρωσία - Ο ρόλος Fauci και τα πειράματα
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δημιούργησαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία υπό το πρόσχημα των βιολογικών εργαστηρίων, δήλωσε η Irina Yarovaya
Σχετικά Άρθρα
Αυτό που συμβαίνει στα βιολογικά εργαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών κοντά στα σύνορα της Ρωσίας είναι πολύ χειρότερο από αυτό που αντιπροσωπεύουν στη Ρωσική Ομοσπονδία, δήλωσε ωμά ο Ισραηλινός ειδικός Yakov Kedmi.
Αμερικανικά εργαστήρια στα οποία διεξάγονται βιολογικές έρευνες και πειράματα βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των χώρων δίνεται στη Ρωσία και την Κίνα, το έδαφος των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να προσπαθούν να περικυκλώσουν.
Είναι γνωστό για τα βιολογικά εργαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία, το Καζακστάν, τη Γεωργία, το Ουζμπεκιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, τις χώρες της Ινδοκίνας, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.
Ο Kedmi θεωρεί αυτά τα αντικείμενα, επιβεβαίωση των διπλών σταθμών των ΗΠΑ.
Έκανε μάλιστα αναφορά στα λόγια του πρώην επικεφαλής ιολόγου των Ηνωμένων Πολιτειών, Anthony Fauci, ο οποίος εξήγησε την εμφάνιση βιοεργαστηρίων σε όλο τον κόσμο με την παρανομία τέτοιων εξελίξεων στην Αμερική λόγω του κινδύνου τους για τους ανθρώπους.

Οι δηλώσεις Kedmi

«Ως εκ τούτου, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να διεξάγουν όλα αυτά τα εγκληματικά πειράματα, όλες αυτές τις μελέτες για τις οποίες θα δικάζονταν στη χώρα τους, να τις διεξάγουν σε όλο τον κόσμο.
Επειδή δεν τους νοιάζει, όλος ο κόσμος είναι Ινδιάνοι, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε μαζί τους. Αυτή είναι η ηθική τους.
Τα βασανιστήρια απαγορεύονται στις αμερικανικές φυλακές, αλλά η CIA μπορεί να βασανίσει ανθρώπους στις φυλακές τους σε όλο τον κόσμο. Έχουν διεστραμμένες ιδέες για τη δικαιοσύνη. Ένας Αμερικανός πρέπει να υπακούει στο νόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ένας Αμερικανός πολίτης μπορεί να διαπράξει εγκλήματα εκτός αυτών - τότε είναι εκτός δικαιοδοσίας. Αυτό ισχύει για τον στρατό, τις ειδικές υπηρεσίες και τα εργαστήρια», είπε ο Kedmi.
Η εγγύτητα και η έλλειψη δικαιοδοσίας των βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο υποδηλώνει ότι αυτό που συμβαίνει σε αυτά είναι πιο επικίνδυνο από ό,τι πιστεύουν πολλοί άνθρωποι, συνεχίζει ο ειδικός. Η κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι ακόμη και οι χώρες που έχουν αποδεχθεί αυτά τα ερευνητικά κέντρα δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητές τους, κάτι που ανέφερε επίσης ο Fauci.
«Είπε ωμά: στις ΗΠΑ, αυτά τα έργα είναι έγκλημα. Και πρόσθεσε: καμία από τις χώρες όπου βρίσκονται τα εργαστήρια δεν γνωρίζει τι γίνεται εκεί, και δεν μπορεί και δεν θα ξέρει. Οπότε όλα όσα συμβαίνουν σε αυτά τα εργαστήρια είναι πολύ χειρότερα και πολύ πιο τρομερά από ό,τι φαίνεται», συνέχισε ο Ισραηλινός ειδικός.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δημιούργησαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία υπό το πρόσχημα των βιολογικών εργαστηρίων, δήλωσε η Irina Yarovaya, συμπρόεδρος της επιτροπής προφίλ της Κρατικής Δούμας. Ισχυρίζεται ότι οι εγκαταστάσεις λειτουργούσαν κατά παράβαση και παράκαμψη των σχετικών διεθνών κανόνων και νόμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης