Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ωμή παραδοχή Stoltenberg: Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να προστατεύει μόνιμα όλες τις κρίσιμες υποδομές του

Ωμή παραδοχή Stoltenberg: Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να προστατεύει μόνιμα όλες τις κρίσιμες υποδομές του
«Σχεδιάζουμε επίσης να διεξάγουμε περισσότερες ασκήσεις για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε γρήγορα εάν συμβεί κάτι», είπε ο Stoltenberg
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν είναι σε θέση να προστατεύσει μόνιμα τις κρίσιμες υποδομές της, παραδέχθηκε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Yens Stoltenberg σε μια παράξενη δήλωση για την ισχυρή Συμμαχία από τον ίδιο της τον επικεφαλής...
«Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε κάθε μέτρο αυτής της υποδομής συνεχώς, ανταλλάσσουμε συνεχώς πληροφορίες πληροφοριών, παρακολουθώντας την κατάσταση στην υποδομή πιο προσεκτικά, έχουμε ενισχύσει την παρουσία μας (στη Βόρεια και τη Βαλτική Θάλασσα – ed .) με μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνατότητες.
Σχεδιάζουμε επίσης να διεξάγουμε περισσότερες ασκήσεις για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε γρήγορα εάν συμβεί κάτι», είπε ο Stoltenberg.
Την προηγούμενη μέρα, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ πραγματοποίησαν συνάντηση κοινής ομάδας εργασίας για την προστασία των υποδομών ζωτικής σημασίας.
Η απόφαση για τη δημιουργία της ομάδας ελήφθη τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους με φόντο μια τρομοκρατική επίθεση στις χορδές του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης