Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov: Θα καταστρέψουμε όλα τα MiG που θα στείλουν στην Ουκρανία – Δεν θα αλλάξει τίποτα

Peskov: Θα καταστρέψουμε όλα τα MiG που θα στείλουν στην Ουκρανία – Δεν θα αλλάξει τίποτα
Το πιθανότερο είναι ότι θα προκληθούν περισσότερα προβλήματα για τον ουκρανικό λαό είπε ο Peskov
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία θα καταστρέψει όλα τα μαχητικά MiG που θα στείλει η Δύση στην Ουκρανία υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος υπογράμμισε πως τα πολεμικά αυτά αεροσκάφη δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα όσον αφορά την πορεία του πολέμου.
«Το έχουμε πει πολλές φορές, η προμήθεια αυτού του στρατιωτικού εξοπλισμού δεν πρόκειται να επηρεάσει το αποτέλεσμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αλλά μπορεί να επιφέρει πρόσθετα προβλήματα στην Ουκρανία και στον ίδιο τον ουκρανικό λαό» τόνισε ο Peskov.

Αυξανόμενη η εμπλοκή του ΝΑΤΟ

Όπως είπε ο Peskov, η αποστολή των μαχητικών από Πολωνία αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα της αυξανόμενης εμπλοκής του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
«Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα του πώς ορισμένες χώρες - μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, αυξάνουν το επίπεδο της άμεσης εμπλοκής τους στη σύγκρουση» επισήμανε ο Peskov, τονίζοντας ότι η αποστολή των μαχητικών αυτών αεροσκαφών μάλλον δείχνει ότι τα κράτη αυτά θέλουν να ξεφορτωθούν τον «παλιό, περιττό στρατιωτικό τους εξοπλισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης