Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν ήταν απλά μπαλόνια... Πρώην πιλότος των ΗΠΑ: Είδα με τα μάτια μου UFO - Ένας σκούρος γκρι κύβος με απίστευτη ταχύτητα

tags :
Δεν ήταν απλά μπαλόνια... Πρώην πιλότος των ΗΠΑ: Είδα με τα μάτια μου UFO - Ένας σκούρος γκρι κύβος με απίστευτη ταχύτητα
Ο Graves πέρασε περίπου 11 χρόνια στο Ναυτικό πετώντας F-18, ένα προηγμένο μαχητικό αεροπλάνο, και ήταν επίσης εκπαιδευτής πτήσης
Ο Ryan Graves είναι ένας πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού με πολυετή εμπειρία που κάλεσε το Κογκρέσο να διερευνήσει μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP), γνωστά και ως UFO, στους ουρανούς πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μίλησε για τις εμπειρίες του από πρώτο χέρι με τα UAP σε μια συνέντευξη στο Fox News Digital.
Ο Graves πέρασε περίπου 11 χρόνια στο Ναυτικό πετώντας F-18, ένα προηγμένο μαχητικό αεροπλάνο, και ήταν επίσης εκπαιδευτής πτήσης.
Ωστόσο, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, δεν έχει λάβει ακόμη οριστική απάντηση για ένα φαινόμενο που ο ίδιος και άλλα μέλη της μοίρας του αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια.
«Όσο ήμουν στο Ναυτικό, εγώ και άλλοι στη μοίρα μου είχαμε μια εμπειρία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα», είπε ο Graves.
Στην αρχή, τα αντικείμενα εμφανίζονταν ως «επαφές στο ραντάρ μας, επαφές στο σύστημα της κάμερας» μέχρι που τελικά, είπε ο Graves, «τα βλέπαμε με τα μάτια μας».
«Δύο αεροσκάφη από τη μοίρα μου πετούσαν δίπλα δίπλα και ένα από αυτά τα αντικείμενα πήγε ακριβώς ανάμεσα στα αεροσκάφη τους», πρόσθεσε.
Ο ίδιος είπε ότι το μέλος της ομάδας του περιέγραψε το αντικείμενο ως «σκούρο γκρι ή μαύρο κύβο μέσα σε μια καθαρή σφαίρα».
Ο Graves κάλεσε τους Αμερικανούς με προκατειλημμένες αντιλήψεις για τα UAP να αντιμετωπίσουν το ζήτημα με μια επίσημη προσέγγιση «των αρχών».
"Νομίζω ότι πρέπει να διαχωρίσουν την ιδέα για κάτι που είναι άγνωστο" από τις προκατασκευασμένες ιδέες όπως μια " υπόθεση UFO ή ET ".
Ο Graves, τώρα υποστηρικτής και ιδρυτής της οργάνωσης Americans for Safe Aerospace, τόνισε ότι αυτά τα αντικείμενα ήταν, κατά καιρούς, περίεργα ακίνητα, αλλά δεν συμπεριφέρονταν σαν «δεμένα μπαλόνια».

NAVY-FIGHTER-PILOT-RYAN-GRAVES.webp


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης