Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγική ειρωνεία - Στέλεχος της Silicon Valley Bank ήταν οικονομικός διευθυντής της Lehman Brothers πριν από την κατάρρευση του 2008

Τραγική ειρωνεία - Στέλεχος της Silicon Valley Bank ήταν οικονομικός διευθυντής της Lehman Brothers πριν από την κατάρρευση του 2008
Ο Gentile έφυγε από τη Lehman το 2007, μόλις ένα χρόνο πριν από την πτώχευσή της το 2008
Το στέλεχος της Silicon Valley Bank (SVB), Jospeph Gentile, ήταν πρώην στέλεχος της Global Investment Bank της Lehman Brothers πριν από τηn κατάρρευση της τράπεζας το 2008.
Πριν από την ένταξή του στην SVB, το 2007, ως διοικητικού διευθυντή, ο Gentile εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής στην Global Investment Bank της Lehman Brothers.
Ο Gentile έφυγε από τη Lehman το 2007, μόλις ένα χρόνο πριν από την πτώχευσή της το 2008.

Ποιος είναι ο Gentile

Πριν από την ένταξή του στην εταιρεία το 2007, ο κ. Gentile υπηρέτησε ως CFO στην Global Investment Bank της Lehman Brothers, όπου διηύθυνε τις λογιστικές και οικονομικές ανάγκες του τμήματος σταθερού εισοδήματος.
Πριν από αυτό, διετέλεσε CFO της Global Corporate and Investment Bank στην Bank of America, όπου διηύθυνε το τμήμα κεφαλαιαγορών.
Επιπλέον, ήταν οικονομικός διευθυντής της ιδιωτικής τράπεζας.
Προηγουμένως, ο κ. Gentile πέρασε περισσότερα από 10 χρόνια στην J.P. Morgan σε διάφορες θέσεις χρηματοοικονομικής διαχείρισης, μεταξύ των οποίων και ως Παγκόσμιος Επικεφαλής Διαχείρισης Χρηματοοικονομικών Κινδύνων.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Arthur Andersen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης